Az az szóval lány vagyok 16 éves, 163 cm, vékony, és én buggyos/lógos ruhákat szeretem, nem a szakatra/retkesre gondolok, hanem ami 2-3 számmal nagyobb a méretemnél, anyám sokat oktat hogy simulós ruhákat huzzak fel mert szép alakom van (állítása szerint) stb... de én az elöbb említett ruhákat kedvelem, abban érzem magam jobban, nem szeretem ha bámulnak vagy pl az építő munkások füttyögnek mint vmi proli szarok, vagy ha alapból megnéznek, kényelmetlenűl érzem magam tőle, de anyám szerint "putris" "csöves"-nak/nek nézek ki a méretemnél nagyobb ruhákban, szerintetek is putris ha egy lány a méreténel 2-3 számmal nagyobb ruhákat hord? Vagy anyám ennyire sznob?
OFF: Időközben arra is rádupláztam a héten, plusz a Caskmates szériából is sikerült kóstolni.
Amúgy a bbq-t szereted viszkivel párolva?
ON: kérdező, ne haragudj a white trash miatt, de mifelénk nem divat a mackónaci.
2022. ápr. 17. 09:11
12/50 anonim válasza:
Hát ha már van alkalom inni.😂
Ittasan nem evéssel szoktam elfoglalva lenni.😅 Érdekesen hangzik amúgy, de az alkoholt inkább inni szeretem.😄
/16 éves kislánynak belefér szerintem. Pláne a felsorolt okok miatt.
2022. ápr. 17. 09:16
13/50 anonim válasza:
Jaj, takarodjatok már innen. Egy 16 éves KISLÁNYRÓL van szó. Verjétek rá a keresztlányotokra, ha ennyire ki vagytok az élettől.
2022. ápr. 17. 11:25
14/50 anonim válasza:
Mégis több csajom volt, mint neked. Nő létemre. Te gerinc nélküli, életképtelen féreg. :)
2022. ápr. 17. 11:29
15/50 anonim válasza:
Az a te heteró szégyened, nem az enyém.
2022. ápr. 17. 11:34
16/50 anonim válasza:
Metamorph, ezekbe nincs értelme beleállni. A tipikus élettelen lúzerek gyűlése. Jelents a válaszaikat, ahogy én is tettem, és eltűnnek idővel. :)
2022. ápr. 17. 11:37
17/50 anonim válasza:
16.
Az általad védett deviáns szavait jeletsd kérlek, mert az is hagy némi kivánni valót maga után.
2022. ápr. 17. 11:43
18/50 anonim válasza:
Egy 40-es férfinek beszólni nem annyira brühü, mint egy gyereklányt vegzálni, te igazság bajnoka, te…
2022. ápr. 17. 11:50
19/50 anonim válasza:
18!
Már elnézést, de te is megírtad a véleményedet, (lehet ezt is beszólásként kezelni úgy ahogy az enyémet..) én is megtettem a véleményemet, és bocsánat ha nem tetszik, de te nem leszavaztál hanem belém kötöttél.
Most akkor?
Melyikünk a fhasz?
2022. ápr. 18. 11:07
20/50 anonim válasza:
Igaza van anyudnak, így a meleg csajok öltözködnek.
Anyud nem sznob, hanem egy nő. Aki belőled is azt szeretne nevelni, nem egy meleg kislányt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!