Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Viselhet -e egy tanárnő ilyen...

Viselhet -e egy tanárnő ilyen rövidnadrágot az iskolában? Őszintén nekem amúgy semmi bajom az ilyen hosszú nadrágokkal mégis mióta tanítok félek ilyeneket felhúzni.

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 2. 12:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

Rendben, én egy férfi vagyok, de valaki akkor magyarázza meg nekem, hogy ezek a szettek, miért is nem jók egy magyar tanárnőnek 2022-ben, egy fos iskolában, a sok kis hülye gyerek közé?

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 2. 18:39
 22/26 anonim ***** válasza:
53%

Jók ezek.

Van az az iskola,ahol nem gond,hogy nem tudsz a pozíciódnak megfelelően öltözni.Borsodban van pár ilyen.

Egy diplomás embernek jó esetben már nem kell alapvető öltözködési szabályokról előadást tartani.

Elvileg van annyi esze.

Magassarkú nélkül tökéletes szett nyári táboroztatáshoz egy tanárnak.

Egy ügyvédet, ügyészt se láttam még bermudában munka közben.

Egy cégnél/iskolánál ennek nincs helye. Ott egy intézményt vagy vállalatot,szervezetet képviselsz.

Komolytalan hozzáállás,ha még egy megfelelő ruhát sem tudsz kiválasztani.

2022. ápr. 2. 18:57
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

És a férfi tanárok?

Akkor a férfi tanárokon miért csak évi 1-2X látok zakót? Sőt, még ez a szint sincs meg: [link]

2022. ápr. 2. 19:05
 24/26 anonim ***** válasza:
79%
Könyörgöm, linkeljen már valaki megfelelő tanárnő ruhát!!!
2022. ápr. 2. 19:06
 25/26 anonim ***** válasza:
50%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Itt vannak egész értelmes válaszok. Tudom a sok magamutogató pcsát ez sem győzi meg, de egy iskola nem strand, hogy alig takarjon valamit a ruházat.

Érdekes módon a hivatalokban dolgozó nők sem pcsa gatyában és mini szoknyában mászkálnak pedig a 40 fok nekik is 40 fok.

2022. ápr. 2. 19:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Kicsit necces, a lábmániás-, vagy épp a popsmániás nebulók miatt.
2022. ápr. 4. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!