21 éves nő vagyok, végzés előtt állok. Ősztől áltanos iskolában fogok tanítani, minden évfolyamon. Milyen ruhákat hordjak? A farmer-pólót tull snassznak érezném. Az orsayban vásároltam néhány kissé elegánsabb, de hétköznapi darabot. Tudnátok outfiteket, ruhadarabokat küldeni? Egyébként 170 cm vagyok, 67 kg, alma alkat, nagy válakk, nagy mell, keskeny lábak.
Egy leendő diplomás, aki kisgyerekek életére lesz döntő hatással, de azt se tudja eldönteni, milyen ruhát vegyen fel. Vannak bajok...
2020. júl. 29. 10:23
2/7 anonim válasza:
Egy ing plusz farmer kombináció teljesen jó. Garbókat is be lehet vetni ha hidegebb lesz.
2020. júl. 29. 10:28
3/7 anonim válasza:
Teljesen jó a póló is, farmer is. Bármilyen nadrág, szoknya, ruha, ami nem túl kihívó, pl. nagyon rövid, nagyon kivágott, totál feszülős. Szóval ne buliba készülj. És ne tedd ki a melleket.
2020. júl. 29. 10:29
4/7 anonim válasza:
Farmer + ing
2020. júl. 29. 11:06
5/7 anonim válasza:
Nem kell megváltoztatnod a stílusodat. Hordd ami jólesik, csak ne túl kivágottat meg sortot.
2020. júl. 29. 12:07
6/7 anonim válasza:
ing, póló, farmer, szoknya, ruha, amit akarsz meg szoktál viselni. ne legyen mélyen dekoltált, ne hozz kellemetlen helyzetbe kiskamaszokat, plusz a szoknya-ruhánál figyelj rá, hogy nem csak állva kell jó hosszúságúnak lennie, de hajolva is (főleg ha alsóban s tanítasz, ott még alacsnyak a gyerekek meg a padok is)
meg vegyél egy nagyon kényelmes cipőt, vagy állni fogsz, vagy késésben leszel vagy kölykök után rohangálsz.
2020. júl. 29. 12:13
7/7 anonim válasza:
Én két éve végeztem, nem kimondottan változtattam az öltözködésemen.Szerintem is teljesen jó a farmer-póló kombináció. Pólókból is vannak a felkar középig érő feszesebb ujjú fazonok, én ezeket is nagyon szeretem. Talán minimálisan elegánsabb lesz tőle az összhatás. Ingeket nem igazán tudok sajnos hordani. Nálam elsődleges szempont, hogy kényelmes legyen, főleg mert mozgást tartok, olykor csúszni-mászni kell a gyermekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!