Miért zavarja az a kollégáimat az iskolában, hogy ezekben a meleg koraőszi napokban rövidnadrágban járok tanítani?
Attól függ, ha a rövidnadrág térd fölött ér véget akkor kábé ilyen idióta magamutogatónak tűnsz. Meg valóban nem illik. Én sem járok miniszoknyába dolgozni a suliba. Pedig melegem van.
Ha normál férfias (nem tapadós, minimum térdig ér) rövidnadrágról van szó akkor nem értem mi a bajuk vele. Hagyd a francba.
Teljesen konszolidált short, nem combmutogató, sőt: még a térdemet is eltakarja. Nem értem, mi a bajuk vele.
A színe és a fazonja pont ilyen:
utolsó: mi ez a hülyeség, hogy a női tanároknak nem illik a nyitott cipő? az ÖSSZES női tanárom, a friss diplomástól az 50 körüliig, ilyen melegben szandált/balerinacipőt hord. nagyon rövid nadrágot/szoknyát nem hordanak, de térdig érőt, vagy kicsit rövidebbet simán. már aki ad magára.
a férfi tanárok is simán hordanak rövid nadrágot, ha meleg van, még rövidebbet is mint a kérdező. és nem, nem csak a friss diplomás tanárok, hanem a 10, 20 éve tanítók is.
szerintem attól, hogy valaki tanár, és meg tudja tanítani az anyagot, és a viselkedésével szerez tekintélyt, akkor mindegy hogy milyen ruhát visel, viseljen olyat, amiben jól érzi magát, és kényelmes, és ami tetszik.
szóval kérdező, nyugodtan viselj rövid nadrágot. csak ne szandálzoknival :)
"utolsó: mi ez a hülyeség, hogy a női tanároknak nem illik a nyitott cipő? az ÖSSZES női tanárom, a friss diplomástól az 50 körüliig, ilyen melegben szandált/balerinacipőt hord. nagyon rövid nadrágot/szoknyát nem hordanak, de térdig érőt, vagy kicsit rövidebbet simán. már aki ad magára"
olvass utána. bár gondolom ilyen szakirodalmat nem lapozgatsz..látszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!