Mi lehet az oka, hogy sok tanárnő (néha még a fiatalabbak is) feltűnően csinosan/elegánsan öltözik? Csak az iskolában ilyen csinosak, vagy ez másutt is jellemző lehet rájuk?
Ebben semmi feltűnően csinos nincs, simán normálisan fel van öltözve átlagosan. Gondolom ezesetben a videó kedvéért is.
Ahogy a diákoknak úgy a tanároknak is megvannak szabva bizonyos kitételek hogyan kell öltözniük. Nekem az összes tanárom se nem csinos se nem pacuha mindegyik normálisan van felöltözve ahogy az egy tanártól elvárt se nem miniszoknyába se nem mélyen dekoltált cuccokba. Van aki kevésbé stílusos de van aki nagyon jól öltözik.
Én nem vagyok tanár, de kb. hasonlóan öltözök, szeretem a csinos blúzokat.
A kérdést viszont nem teljesen értem, milyen oka lenne? Ez tetszik, ennyi az oka.
Másutt is jellemző lehet rám, pl. étterembe, barátokkal vagy családdal találkozni is hasonló ruhákban megyek. Túrázás, kertészkedés közben természetesen nem ilyeneket viselek. :) Illetve hétvégén otthonra se szoktam így öltözni.
A diplomás emberek alapvetően jobban megengedhetik maguknak a csinosabb, drágább ruhákat, plusz általánosságban a stílusérzékük is jobb, mint a szakmunkás rétegnek.
A tanárokat azért veszed észre, mert nekik nem kell munkaruhát viselni, de egy átlag orvos, ügyvéd például ugyanez a kategória.
8!
Nem csak diplomával lehet jól keresni, szerencsére a sok kétkezi munkát kerülő és inkább egyetemre jelentkezőnek köszönhető, hogy sok a hiányszakma és emiatt megfizetik a szakmunkákat is mert nagy rá a kereslet.
Valiknek dolgozni is kell a diplomások helyett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!