Az oversized stílusú öltözködés inkább a tinilányokra jellemző csak, vagy idősebb korban sem kizárt? Van itt olyan 20 éven felüli lány/nő, aki szeret így öltözködni? Vagy ismertek ilyet?
Vékony és magas nőknek jól tud állni, ha jól csinálják. Nézd meg pl. Diane Keaton stílusát.
A tinilányok szerintem nem nagyon tudják jól alkalmazni ezt a stílust.
Két magas, vékony barátnőm öltözik így. Nekik jól áll, és nem az a tucat stílus, tehát egyedibb színeket, mintákat, szabásokat hordanak. Idősebbekről nem tudok, hogy így öltöznének, de valószínűleg azért van ez, mert kevés a felnőtt ismerősöm.
16l
A tinik között még sok a vékony, törékeny alkatú lány, és az ő alkatukon mutat a legjobban ez a fajta öltözködés, mert más esetben erősen kövéríti vagy slampossá teszi a viselőjét. Felnőtt nők is simán öltözködhetnek így, ha jól mutat rajtuk.
Szóval: nem való mindenkinek.
Van pár oversize pólóm, amiket mostanában, XS-esnek vettem, de valójában simán lehetnének M-L méretűek.
Amióta bejött ez a divat, megnehezíti a ruhavásárlást, de legalább nem kell attól tartanom, hogy valami túl kicsi lesz. 🤷♀️
Nekem nagyobb idomaim vannak, így az ilyen felsőket mindig betűröm és derékövvel, skinny nadrággal vagy rakott miniszoknyával viselem, mert így nem kövérít.
"Idősebbekről nem tudok, hogy így öltöznének, de valószínűleg azért van ez, mert kevés a felnőtt ismerősöm."
:) Az utcán se látsz felnőtteket?
Hát, nem tudom. Tinilány vagyok, ráadásul vékony és magas, jó alakkal, de én inkább a feszülősebb ruhákat pártolom, pont emiatt. Ha szép alakom van, azt nem szeretném elrejteni egy oversize darabbal. A baráti körömben is az összes jó alakú lány így van vele, illetve a nővérem (18) és a húgom (14) is.
16/l
Én szeretem, több oversize darabom is van, de nem a tipikus tini összeállításokban, hogy minden lógjon rólam, de viszont szeretem a trendi ruhákat, ami tetszik azt minden szezonban megveszem. Őszi/téli kabátokban kifejezettem szeretem a hosszú oversize fazonokat, középmagassarkú csizmákkal kombinálni. Blézerben, farmerdzsekiben, ingben is oversize darabokat szeretem.
27/L 174 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!