Az oversized stílusú öltözködés inkább a tinilányokra jellemző csak, vagy idősebb korban sem kizárt? Van itt olyan 20 éven felüli lány/nő, aki szeret így öltözködni? Vagy ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 22:53
11/17 anonim válasza:
Magyarországon nem igazán ismerek ilyet, de a skandinávoknál nagy divat. Ott ugye elég magasak is és minden lóg rajtuk, nem látsz sztreccs cuccokat, hatalmas pulcsik, maxiruha, amire még övet se vesznek, hogy dereka legyen...
13/17 anonim válasza:
Én 41 évesen is szeretem az oversize darabokat.
14/17 anonim válasza:
Én 35 évesen hordok oversize felsőket, az új szövetkabátom is az.
15/17 anonim válasza:
28 vagyok és hordok. Viszont ügyelek rá, hogy ne minden legyen oversized. Van, amikor a nadrágom baggy és feszes bodyt vagy crop topot veszek fel hozzá, máskor feszülős rövid szoknyához húzok oversize pulóvert, inget vagy blézert.
16/17 anonim válasza:
Ezt régen úgy hívták, deszkás. Világ életemben utáltam a tapadós ruhákat, a póló ujja érjen könyékig
17/17 anonim válasza:
8 én is így vagyok, azért dolgozok az alakomon minden nap hogy büszke lehessek rá, nem azért hogy utána 3x nagyobb ruhákkal eltüntessem a vonalaimat. Én spec a sok ormótlan cipőt se értem mikor mindenhez mindenki azokat a bumszli sportcipőket viseli, még szoknyához, miniruhához is. Szerintem ez tönkreteszi a nőiességét a szetteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!