Mi jellemző az orosz nőkre kinézetileg?
Van az a klasszikus szláv bimbo sztereotípia, aki magas, vékony, hosszú egyenes haj, comb csízma, köröm, szőrkucsma, miniruha, magassarkú mínusz 20-ban tükör jégen is.
Aztán persze a gyakorlatban azért ez az a dúsgazdag réteg aki 15 évesen már ki van plasztikázva, sose dolgozik, stb
Az ország egy jó részén inkább jellemző a mélyszegénység, alkoholizmus, és bűnözés, drog is van, szóval sokan jóval lelakottabbak.
Etnikumra meg a fél ország ázsia, szóval van minden, szőke, barna, dupla és szimpla szemhéj, sápadt, barnább és ennek keveredése...
Oroszország qrva nagy. Mégis melyik részére gondoltál? Én egyszer voltam Szentpéterváron, kb mint pesten a csajok, csak több a szőke. Egyszer pedig Nyugat-Szibériában egy gázmezőn. A falusi nők elég lepukkantak voltak. Kínai mackónadrág, rossz fogak, fodrásznál utoljára tavaly jártak, nagyon gagyi smink.
Idegenekkel bizalmatlanok és kb 15 éves kortól majdnem mindenki alkesz. Mármint nem az a bulizós, hanem a kilátástalan fajta.
Az hogy tudnak nőnek öltözni a magyarokkal ellentétben.
F.41
6, ha van pénz rá, hogy valaki öltözködjön, szépítkezzen, az idehaza is fog.
Amennyiben nem látsz magad körül jól öltözött nőket, az azért van, mert nem mozogsz olyan körökben. 🙃🙃🙃
Ha ilyen igényeid vannak, akkor keress annyit, hogy a partnered megengedhesse magának.🤷🏻♀️
7!
A feleségem keres annyit, hogy tudjon magára költeni, nem ingyenélő mint egyesek, hogy eltartatják magukat a férjeikkel.
Ellenben ismerek olyan nőket akik megtehetnék, hogy költsenek magukra, de soktól hallottam, hogy munkahelyre minek öltözzek ki…
6-oska voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!