Csajok! Ti milyen árban veszitek a fehérneműt és jellemzően hol?
Én is kínaiban veszem a pamut bugyikat, bár azt tapasztalom, elég nehéz valami normális kinézetűt és szabásút találni. Ami furcsa, az a méretezés: viszonylag vékony vagyok, mégis gyakran az L/XL a jó, M bevág. Valaki tudja, miért, másnak is ez van?
Melltartót is ott, itt a méretem macerás megtalálni, mert 70D-75C, és sokszor ilyet nem gyártanak, a 80C/B viszont túl nagy hátpántban, hamar kinyúlik, nem tart (ugye a hátpántnak kell tartania a súly nagyrészét, a vállpánt csak segít). Ha mégis van megfelelő körméret, akkor nagyon gyakran tele van szivaccsal és ízléstelenül nagy vagy el se fér benne a mellem a pushuptól. De itt is rá lehet akadni jó darabokra, úgyhogy összességében inkább itt válogatok a max 2000 Ft-os darabok között, mint a nagyon márkás üzletekben, mert egyszer benéztem az Intimissibe, és ugyanolyan anyagokkal és minőséggel találtam magam szembe 5-10-szeres áron. De ha tud valaki ajánlani jó boltot, ahol tartós, jól tartó melltartókat lehet kapni, azt nagyon megköszönném! Igyekszem minél jobban kímélni őket pl kézzel mosom, de így is kb 2-3 év a fénykoruk váltott használat mellett.
Én most rákaptam a Sinsay-re. Pamut bugyikat is veszek onnan 3-as csomagban, úgy olyan 350-400 ft darabja de van vágás nélkülim (kb. 500 ft) és szép full csipke is (kb. 700-900ft).
Melltartót nem hordok, ilyen csipkés bralettet szintén Sinsay-ből vagy hasonló üzletből veszek, póló alá meg tini sport topokat Kikből.
Bugyit bárhol, ahol látok 100% pamut anyagút és olyan fazont amit szeretek. Kínai, Aldi, H&M, ahol épp találok.
Melltartó Sloggi, kicsit drága de számomra 1000% megéri mert összehasonlíthatatlanul kényelmesebb a fast fashion kínzóeszközöknél amiket előtte hordtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!