Lányok, volt már olyan, hogy nem vittetek magatokkal fürdőruhát (akár véletlenül, akár spontán fürdőzés alkalmával) és fehérneműben fürödtetek?
Figyelt kérdés
Milyen fazonú volt a fehérnemű? Többiek mit szóltak hozzá?2021. ápr. 14. 08:37
1/10 anonim válasza:
Volt, persze. Fekete francia bugyi, fehér melltartó volt azt hiszem. Barátokkal voltam, senkit nem érdekelt, én se a bugyijukat nézegettem.
2/10 anonim válasza:
Nekem,volt.Sötétkék bugyi neem, nem sajna nem francia,fehér melltartó.Eléggé megnézegettek a strandon,próbáltam minél többet a vízbe lenni...:D
3/10 anonim válasza:
Nem. Ha strandolni indulok, akkor bepakolok. Olyan volt, hogy mentem egy barátomhoz és ott derült ki hogy ő medencés bulit szervezett, én napoztam a parton rövidgatyában, amúgy se vagyok oda a medencékért.
Nem szívesen pancsolnék órákat a rendes melltartóimban, nem vagyok benne biztos hogy jót tenne nekik.
4/10 anonim válasza:
igen volt ilyen nyaraláskor, amikor spontán lementünk a tópartra és nem volt nálam bikini
vörös tangában és szürke melltartóban voltam
engem is eléggé néztek, de igyekeztem figyelmen kívül hagyni
5/10 anonim válasza:
Nem volt. Egyszer előfordult, hogy a bikinifelsőm csatja épp azelőtt adta meg magát, mielőtt vízbe mentem volna. Felvettem a ruhám és maradtam a parton.
6/10 anonim válasza:
5. És nem voltál szomorú, hogy a többiek lubickolnak egy jót, neked meg a parton kell maradnod? Remélem, később bepótoltad.
7/10 anonim válasza:
Persze. Bugyi pólóval. Ráadásul tanga bugyi volt. Nem strand, folyóparton voltunk.
8/10 anonim válasza:
Persze, én még meztelenül is fürödtünk egyik este.
Amúgy a sima fehérneműs fürdés szerintem tök gyakori.
9/10 anonim válasza:
Tóparton velem is előfordult ilyen.
Nem volt tervezett a csobbanas, de nem akartam kihagyni. Kek cernatanga es feher melltarto.
10/10 anonim válasza:
Volt alkalmam fürdeni benne mások előtt. 43N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!