NŐI BOXER: jó minőség, alacsony ár?
Nem tudom honnan, de egy darabom van itthon és a kedvencem. Alig várom hogy lekaphassam a szárítóról. 😅
Szóval kb az összes bugyimat lecserélném boxerre.
Bonprixen elvileg rossz anyagú van,de ott találtam hasonló szabásút,mint az enyém.
Valakinek valami tipp,honnan lehetne jó áron lecserélni a fióktartalmam ? :D
Nem ezen múlik a párkapcsolat!!!
Ha nem az érzelmeken!!!
A kettőt nem kellene összes keverni...
:)
Ez egy szimpla (szolid) fehérnemű.
Nem is értem miért reagált úgy a törölt válaszoló, mintha nem is tudom miről lenne szó.
Mert nem elterjedt?
Ez nekem kényelmes, ez az oldal pedig a kérdésekről és válaszokról szól.... :)
Hát kedves kérdező, ne foglalkozz mások ennyire negatív véleményével.
Azt hord ami neked jó!!
Köszi de nem is az ő kis szegény lelkének akarok tetszeni. Mit érdekel engem,csak találjak már 😅
De csak egy építő jellegű kritika ( csak mert ugye nem vagyunk egyformák, én segíteni próbálok); ha undorító a személyiséged ,hordhatsz akármit , nem fog segiteni a victoriassecret se. 🙄
De rólam van aki még a nagyibugyit is foggal szedné le mert azthiszem megérdemlem. Ő nem felületes, mint akikkel eddig neked dolgod lehetett. 🤭
Nyugi, majd megtalálod , az igazit. Csak várd ki. De addig is ne egy segítségre szolgáló felületen éld ki a téged ért traumákat.
Anyukád megengedi hogy 8 után még internetezz???
Szomorú. Nappal sem kellene hagynia.
A kisfiúk a szexike fehérneműre izgulnak. A FÉRFIAK a nőre, aki viseli, bármilyen is legyen a fazonja. Ennyit erről. 😘
Kérdező, szerintem nem rossz a Bonprix. Nem örökdarabok, amiket onnan rendeltem (bár én nem boxert, de fehérneműt), de nem is mennek szét pár hónap után. Megérik az árukat. Vagy először vegyél csak 1-2 darabot próbaképpen, aztán meglátod, mennyire válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!