ÓZONGENERÁTOR: otthonra. Jó minőség, alacsony áron?
Kinek milyen van ,honnan vette?
Van olyan aki megbánta amilyet vett?
Minden érdekel a készülékkel kapcsolatban
Valaki tudna olyat ajánlani,ami elég egy átlagos családi ház levegője heti karbantartására?
Na meg kiszolgál valamennyivel több évig, mint a garanciaideje :)
Ha helyesen bánik vele az ember egy tiszta levegőjű otthont varázsol 1-2 óra alatt.
Rengeteg előnye van, én speciel penész ellen használnám, amikor szükséges , meg időnként "csak úgy" a házban való kórokozók, élősködők ellen, mert érzékeny vagyok a vegyszerre , ezzel pedig elkerülhetőek/kezelhetőek.
A penész oka a magas páratartalom. Hogyan csökkenti az ózongenerátor a páratartalmat és hogyan tartja folyamatosan a megfelelő szinten? Nem gondolom, hogy egy ózongenerátor képes a levegőből a vizet kivonni.
A páratartalom megfelelő szinten tartására és ezzel a penész megelőzésére elegendő néhány rejtett ablakszellőző ablakokba való berakása. A német előírásnak (DIN 1946-6 szabvány Feuchteschutzlüftung) megfelelő számút kell betenni. A legegyszerűbb szükséges darabszám meghatározás:
- Ha van a lakásban szellőző kürtő( rács jelzi pl. a fürdőben) helyiségenként 1 darab
- Ha nincs kürtő de az ablakok, bejárati ajtók nem egy homlokzaton vannak, helyiségenként 2 darab.
Ha ezek bekerülnek az ablakokba, akkor megfelelő szinten lesz a páratartalom, mindig jut be friss levegő és a katasztrófavédelem se fogja a gázt kizárni.
Aha
Majd kisétálnak a kis poloskák meg a hangyák azon a kis szellőzőn.
Emellett klímatisztításra és állat ólok sterilizálására is használni fogom
( Már rendeltem )
És még mindig : HÁZ.
Szagtalanításra való elsősorban. Penész és kártevők ellen nem ér semmit. Nem tudsz olyan koncentrációt előállítani ezekkel a kis gépekkel, hogy hatással legyen rájuk.
Nekem is van ózongenerátor, autó klímát szagtalanítok vele.
Én nem értem miért írják, hogy az ózongenerátor nem jó. Nekem ilyen van, 100.000-ért vettem nemrég, szerintem jó, nagy teljesítményű.
Eltünteti ideiglenesen ,vagy hogy látod?
Ugyan így vagyunk.
Itt jobb lett, de nem tudom ettől,vagy hogy a jó idő miatt többet van nyitva az ablak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!