Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Viselhet -e egy tanárnő ilyen...

Viselhet -e egy tanárnő ilyen rövidnadrágot az iskolában? Őszintén nekem amúgy semmi bajom az ilyen hosszú nadrágokkal mégis mióta tanítok félek ilyeneket felhúzni.

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 2. 12:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%

Azt nem tudom, hogy lehet-e. Viszont ha az én tanárnőm lennél nekem semmi kifogásom nem lenne ellene.

F

2022. ápr. 2. 13:44
 12/26 anonim válasza:
100%

Iskolától függ.

Mondjuk az én sulimba a diákok se húzhatnak föl ilyet, de más helyen még a szinte bugyinagyságú shortot is megengedik.

2022. ápr. 2. 14:07
 13/26 anonim ***** válasza:

És ez? [link]

Mert itt látszik az alak, és ha úgy ül, akkor a sarka és esetleg a talpacska is részben.

2022. ápr. 2. 14:22
 14/26 A kérdező kommentje:
Nos, 25 év alatti vagyok. Eléggé megbotránkoztattak a válaszok, de számítottam ilyenekre is. Szerintem ha egy fiú serdül, akkor egy zsákban is tetszeni fog valaki, illetve egy rövidnadrágban is. Véleményekre voltam csupán kíváncsi.
2022. ápr. 2. 15:45
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 7-es. A férfiak 40 fokban is hosszú nadrágban járnak dolgozni, mert náluk nem elfogadott a rövidnadrág. Tudom, mindig egyenjogúság van, csak ilyenkor nincs. Vannak olyan helyek ahol nem illik ilyen rövid nadrágot viselni hiába van 40 fok. Legalább a térdéig érne... Az is elég szomorú, hogy neked csak a rövidnadrág és a nagymama nadrág vagy csador van. Roszul vagy ha nem teszed ki mindenedet hanem ízlésesen öltözöl fel?

Ez a két véglet között is van olyan ruha amit 40 fokban is fel lehet venni és még sem váltana ki semmi rosszat.

Szerintem egy tanárnő ne viseljen ilyen rövid ruhát egy iskolában.

2022. ápr. 2. 17:21
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

Ismerős mesélte, hogy náluk az oviba rengeteg apuka hordta a gyerekét. Az új dögös óvónő, ilyen cipőket és ilyen szoknyákat viselt, szinte mindig.

[link]

Senkit nem zavart. Szem a szülőket, sem a fenntartó polgármestert, sem a kölköket.

2022. ápr. 2. 17:37
 17/26 anonim ***** válasza:

Valaki linkelje be, hogy akkor mi a jó!

Mert egy lábfetisiszta kissrác erre is kiveri: [link]

2022. ápr. 2. 17:42
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
Úgy látom neked csak az a jó nyári ruha amiből kint van mindened. Egy nő nem attól nő, hogy kiteszi a pcsáját meg a mellét aztán rinyál ha beszólnak neki. Vannak nagyon szép nyári egybe ruhák, amikben nem rohad bele az ember, de mégsincs kint mindene.
2022. ápr. 2. 17:49
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

18-ra.

Linkelj olyat kérlek!

2022. ápr. 2. 17:53
 20/26 anonim ***** válasza:
74%

Igazából mindegy mit veszel fel

Azt tükrözi,hogy minek szeretnél látszani.

Egy olcsó nőnek,vagy olyannak,aki méltóságteljes és anélkül is tiszteletre méltó,hogy megszólalna.

A nagy cégek vagyonokat költenek arra,hogy vezetői tréningeken képezzék a vezetőséget. A kommunikáció nagyon fontos eleme ennek.

A nonverbális kommunikáció része az öltözék.

Amikor belépsz valahová és anélkül,hogy megszólalnál azt az érzést kelted, hogy határozott vagy és alkalmas a feladatodra.

Egy farmer short és egy strandpapucs nem pont ez a kategória.

Természetesen megteheted,csak jelentős hátránnyal indulsz.

A képességeid részben tudják ezt ellensúlyozni ezt,de ehhez bőven karizmatikus személyiség kell.

Egyébként meg nincs ezzel semmi gond.

Bemész a kisgatyádba,leoktatod a pulyát azt jóvanaz.

Nem fogsz kilógni a sorból a sok "jó" pedagógus közül.

Csak te másképp leszel semmilyen.

2022. ápr. 2. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!