Tanárként monokinizhetek a strandon?
Tudom, hogy nem éppen aktuális a kérdés, csak kíváncsiságból írom ki.
30 éves nő vagyok. Kisebb koromban láttam nőket a Balatonnál és a tengerparton monokiniben. Tini koromban anyukám nem engedte, hogy levegyem a felsőmet, és ezután abba is maradt a kíváncsiság.
Idén nyáron megint láttam egy nőt a tengerpartin monokinizni, és eszembe jutott, hogy kipróbálnám.
Viszont én inkább a Balatonra járok.
Az lenne a kérdésem, hogy megtehetem ezt tanárként?
Nem kell félnem attól, hogy valamelyik diákom lefényképez, aztán engem kirúgnak?
Magában nem zavar, ha megnéznek, mert nem vagyok szégyenlős és elégedett vagyok a testemmel, csak félek, hogy ez nem tanárhoz méltó viselkedés.
Ti mit gondoltok? Jövőre megpróbálhatnám? Nem lesz belőle gond?
Szerintem nem kell ilyen miatt aggódni
19/F
Egyszer igen. Aztán lehet, hogy nemhogy munkád nem lesz, de tanárként is lehúzhatod a rolót. A mai idióta világban mindenkinek van mobilja és lefotózhat. Oké, hogy vannak személyiségi jogaid, de mire azt a helyére teszik, addigra rég nem lsz munkád és akkor miből fizeted a bírósági pert?
Amilyen prűd ma Magyarország, azt javaslom, inkább ne tedd meg.
Az magánügy,hogy munkán kívül a szabadidődben mivel foglalkozol,hogyan kapcsolódsz ki, ez nem hat a munkádra tehát ne foglalkozz vele.
Amúgy én is kissrác korom óta monokinizek a strandon csak egy szál fecskefürdő van rajtam felül semmi és nem érdekelnek az idegenek.
F/42
2-es
Nem is tudtam, hogy egyházi iskolában lehet monokinizni.
Tanárként lehetne több eszed... Szerinted mennyire gyorsan rúgatnának ki a tanítványaid szülei, ha meglátnának félmeztelenül a strandon?
Mennyi tekintélyed lenne a diákod előtt, aki látta a fedetlen melleidet? Szerinted nem fotózná le, és küldené szét az iskolában azonnal?
Megér ez ennyit?
A helyzetedben hazai strandon nem venném le a felsőt. Kicsi a világ és túl nagy az esélye, hogy ismerőssel találkozol. Hacsak nem mondjuk az ország túlsó végében teszed, például Dunántúliként a felső-Tiszán. Más, ha baráti társasággal vitorlázol a Balatonon és magatok vagytok. Ott nyílt vízen szintén ledobhatod a felsőt.
Tengerparton, ha az nem egy zsúfolt Adriai strand, szintén levenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!