Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az miért „hazaárulás“ és...

Az miért „hazaárulás“ és „idegenszívűség“ ha leírom tanárként mennyit keresek? Ezek nyers számok

Figyelt kérdés

Abban mi a hazaárulás és idegenszívűség ha egy tanár kirakja a facebbokra hogy 5 év egyetemi tanulás és 10 pályán eltöltött év után mennyi a fizetése? Nem minősít nem hasonlítgat (pedig lenne mihez... ld más országok) csak leírja hogy 5 év egyetem (tény) lassan 10 éve a pályán (tény) és X ft bruttó/Y ft nettó (tény).

És ezt így ki a facebookra.

És ömlenek a kommentek hogy te ballbsi, te hazaáruló, te idegenszívű húzz külföldre hagyd ott stb stb???

2019. okt. 25. 10:25
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
De még ez se igaz, mert a kommentelők döntő zöme ugye nem tanár így voltaképp mit is érdekli őket mennyit keres egy tanár? Miért fáj ez nekik?
2019. okt. 25. 10:27
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Ismerős. Velem is volt így, igaz, én nem gondolkodtam. Magyarország a magyaroké! - Trianonon siránkozás alá írtam be, hogy azt ügye tudod, hogy az akkori Magyarországon csak 48% volt a magyar ajkú. A többivel mi van? Erre azt kaptam, hogy zsidó vagyok, és fel kellene kötni, vagy szappant főzni belőlem.
2019. okt. 25. 10:32
 3/31 anonim ***** válasza:
80%
Amiért Neked szokott a sok éves béremelés hiánya és a fizetés csúszása havi rendszerességgel, nem?! :-)
2019. okt. 25. 10:33
 4/31 A kérdező kommentje:

"Magyarország a magyaroké"

Magyarország soha nem volt a magyaroké most meg pláne nem az. De soha nem is volt az, mindig épp melyik seggbe voltunk belebújva - persze önként.

5/31 anonim ***** válasza:
76%

Mert otthon a kanappén mindenki eröteljesen tudja osztani az észt.

De ha ezek után a tanár elkezdené sorolni mit tett meg az ország gyermekeiért, mi az amit a munkája felett is megtesz az iskoláért, gyerekekért, akkor ugye ezek az emberek egy szót sem tudnának személyesen rá válaszolni.

EGyébként mindig kell lenni valami amit szidni lehet. Most már a cigányozás, migránsozás kezd lecsengeni, most a külfödlön jól élö magyarok a célpont...

6/31 A kérdező kommentje:

" most a külfödlön jól élö magyarok a célpont..."

Hát az egy nehéz célpont uis aki külföldön van magasból leszarja az itthon maradt csőcselék mit ugat róla.

2019. okt. 25. 10:34
 7/31 anonim ***** válasza:
88%
Be tudnád linkelni a bejegyzést? Én még nem láttam ilyen jellegű kommenteket.
2019. okt. 25. 11:04
 8/31 anonim ***** válasza:
86%
szerintem nem hazaarulas vagy idegenszivuseg. 2 aktiv tanar van a csaladomban (anyam es a huga) es egy nyugdijas (nagymamam). pontosan tudom, mivel jar ez a szakma.
2019. okt. 25. 11:09
 9/31 anonim ***** válasza:
82%
Légyszíves linkeled a bejegyzést le akarom oltani
2019. okt. 25. 11:35
 10/31 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem az. Én végül nem lettem tanár a színötös diplomámmal, mert elviselhetetlenek a körülmények. Sokkal többet keresek máshol kevesebb munkaórával.
2019. okt. 25. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!