Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az miért „hazaárulás“ és...

Az miért „hazaárulás“ és „idegenszívűség“ ha leírom tanárként mennyit keresek? Ezek nyers számok

Figyelt kérdés

Abban mi a hazaárulás és idegenszívűség ha egy tanár kirakja a facebbokra hogy 5 év egyetemi tanulás és 10 pályán eltöltött év után mennyi a fizetése? Nem minősít nem hasonlítgat (pedig lenne mihez... ld más országok) csak leírja hogy 5 év egyetem (tény) lassan 10 éve a pályán (tény) és X ft bruttó/Y ft nettó (tény).

És ezt így ki a facebookra.

És ömlenek a kommentek hogy te ballbsi, te hazaáruló, te idegenszívű húzz külföldre hagyd ott stb stb???

2019. okt. 25. 10:25
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"k, akár visszaszerezve az elveszett területeinket is."

hahahhahahhahahahhahahahhahahahahahhahahhaahahahhahaha!!!!!

ezt a dumát már a 10 éves Pistike is kiröhögi! Te egy felnőtt ember vagy? Tündérmesék??

2019. okt. 26. 19:11
 22/31 A kérdező kommentje:

"mindig felálltunk a padlóról és még mindig itt vagyunk! Ez a lényeg!"

És így lettünk Európa pöcegödre a minden suttyók suttyója a létező legalja az EUnak egy olyan "vezetővel" akit rég a Duna fenekén kéne tudni. Itt meg lassan szobrot kap.

Ezek lettünk. Egy mocsadékos undormány hűbérbirtoka - és még tapsolunk is hozzá (már aki...)

2019. okt. 26. 19:13
 23/31 anonim ***** válasza:
40%

Te vagy egy nulla, senkiházi, hazaáruló senki.

Ez a fentieket visszaolvasva szerintem most már mindenkinek, teljesen egyértelműen látható.

Ezzel a kérdés meg megválaszolva.

EZÉRT, bmeg.

Na, bájbáj, én kiléptem innen, de további jó dagonyázást a magyarellenességben :)

(mellesleg a kérdésnek, ahogy ide jutott, már pláne semmi köze az "üzlet és pénzügyek" témakörhöz, kérjük áthelyezni.

2019. okt. 26. 19:19
 24/31 A kérdező kommentje:

"EZÉRT, bmeg."

Vszínűleg komoly szövegértési problémáid vannak.

khm magamat idézem:

"ha egy tanár kirakja a facebbokra hogy 5 év egyetemi tanulás és 10 pályán eltöltött év után mennyi a fizetése? Nem minősít nem hasonlítgat (pedig lenne mihez... ld más országok) csak leírja hogy 5 év egyetem (tény) lassan 10 éve a pályán (tény) és X ft bruttó/Y ft nettó (tény)."

Akkor EZÉRT ? HM?

Nem érted ugye? Naná hogy nem érted.

2019. okt. 26. 19:40
 25/31 anonim ***** válasza:

> Linkeld már a bejegyzést, ha nem kamu a kérdés.

2019. okt. 26. 23:39
 26/31 A kérdező kommentje:

" Linkeld már a bejegyzést, ha nem kamu a kérdés."

Nem linkelem be. Szard össze magad.

2019. okt. 27. 18:35
 27/31 anonim ***** válasza:
Mert nincs is bejegyzés, egy kamus kis troll vagy.
2019. okt. 27. 18:47
 28/31 anonim válasza:

Vegulis akkor mennyit keres egy tanar?

En nekem csak az volt a bajom hogy engem a tanarok lehurrogtak hogy nem lesz belolem semmi es senki pedig jol tanultam, emeltezni akartam kemiabol es meg a magantanar is azt mondta hogy mit akarok en itt egy ev alatt kb elkuldott a pi..csaba. Szoval a tanarokkal is van gond, reszben ertheto reszben nem hogy miert kell egy gyereknek az onkepet megjobban porra zuzni. Most meg fogorvosnak keszulok.

2019. okt. 28. 15:35
 29/31 A kérdező kommentje:

"Vegulis akkor mennyit keres egy tanar?"

Ez miért kérdéses? A bértábla publikus.

Egy tanár annyit keres kezdőnek amennyiért építkezésre még egy alkeszt se vesznek már fel.

2019. okt. 28. 17:38
 30/31 anonim ***** válasza:
48%

Szakkör, korrepetálás, érettségi felkészítés minden valamire való iskolában van. És ezt nem a szülőknek kéne kifizetni, hanem az iskolának.

A közoktatás ingyenes ebben az országban, és teljesen etikátlan, ha ezért egy tanár a saját munkahelyén pénzt kér. Azért ezzel vigyázz, mert ki is rúghatnak érte. Mondhatod, hogy van egy kollégád, aki vállal, hívják fel. A kolléga meg ajánlhat téged, oda-vissza. De hogy a saját diákodat pénzért korrepetáld, hát az elég hajmeresztő.

Innentől jöhet az, hogy a tanórán beszélgettek, aztán majd délután a pénzes különórán le is adod az anyagot.

A 24 órás órakeretből kitelhet, vagy azért az iskolákban is kifizetik a túlórát. Igaz, nem túl fényesen, de kifizetik. Ezekről a dolgokról nem a gyerek és nem a szülő tehet. Lehet 0 %-ot adni, de én akkor is azt mondom, hogy gusztustalan, ha ezekről a dolgokról a szülőknek, pláne ha a diákoknak panaszkodik egy tanár. Végképp nem lesz semmi tisztelete.

2019. nov. 3. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!