Az miért „hazaárulás“ és „idegenszívűség“ ha leírom tanárként mennyit keresek? Ezek nyers számok
Abban mi a hazaárulás és idegenszívűség ha egy tanár kirakja a facebbokra hogy 5 év egyetemi tanulás és 10 pályán eltöltött év után mennyi a fizetése? Nem minősít nem hasonlítgat (pedig lenne mihez... ld más országok) csak leírja hogy 5 év egyetem (tény) lassan 10 éve a pályán (tény) és X ft bruttó/Y ft nettó (tény).
És ezt így ki a facebookra.
És ömlenek a kommentek hogy te ballbsi, te hazaáruló, te idegenszívű húzz külföldre hagyd ott stb stb???
"k, akár visszaszerezve az elveszett területeinket is."
hahahhahahhahahahhahahahhahahahahahhahahhaahahahhahaha!!!!!
ezt a dumát már a 10 éves Pistike is kiröhögi! Te egy felnőtt ember vagy? Tündérmesék??
"mindig felálltunk a padlóról és még mindig itt vagyunk! Ez a lényeg!"
És így lettünk Európa pöcegödre a minden suttyók suttyója a létező legalja az EUnak egy olyan "vezetővel" akit rég a Duna fenekén kéne tudni. Itt meg lassan szobrot kap.
Ezek lettünk. Egy mocsadékos undormány hűbérbirtoka - és még tapsolunk is hozzá (már aki...)
Te vagy egy nulla, senkiházi, hazaáruló senki.
Ez a fentieket visszaolvasva szerintem most már mindenkinek, teljesen egyértelműen látható.
Ezzel a kérdés meg megválaszolva.
EZÉRT, bmeg.
Na, bájbáj, én kiléptem innen, de további jó dagonyázást a magyarellenességben :)
(mellesleg a kérdésnek, ahogy ide jutott, már pláne semmi köze az "üzlet és pénzügyek" témakörhöz, kérjük áthelyezni.
"EZÉRT, bmeg."
Vszínűleg komoly szövegértési problémáid vannak.
khm magamat idézem:
"ha egy tanár kirakja a facebbokra hogy 5 év egyetemi tanulás és 10 pályán eltöltött év után mennyi a fizetése? Nem minősít nem hasonlítgat (pedig lenne mihez... ld más országok) csak leírja hogy 5 év egyetem (tény) lassan 10 éve a pályán (tény) és X ft bruttó/Y ft nettó (tény)."
Akkor EZÉRT ? HM?
Nem érted ugye? Naná hogy nem érted.
> Linkeld már a bejegyzést, ha nem kamu a kérdés.
" Linkeld már a bejegyzést, ha nem kamu a kérdés."
Nem linkelem be. Szard össze magad.
Vegulis akkor mennyit keres egy tanar?
En nekem csak az volt a bajom hogy engem a tanarok lehurrogtak hogy nem lesz belolem semmi es senki pedig jol tanultam, emeltezni akartam kemiabol es meg a magantanar is azt mondta hogy mit akarok en itt egy ev alatt kb elkuldott a pi..csaba. Szoval a tanarokkal is van gond, reszben ertheto reszben nem hogy miert kell egy gyereknek az onkepet megjobban porra zuzni. Most meg fogorvosnak keszulok.
"Vegulis akkor mennyit keres egy tanar?"
Ez miért kérdéses? A bértábla publikus.
Egy tanár annyit keres kezdőnek amennyiért építkezésre még egy alkeszt se vesznek már fel.
Szakkör, korrepetálás, érettségi felkészítés minden valamire való iskolában van. És ezt nem a szülőknek kéne kifizetni, hanem az iskolának.
A közoktatás ingyenes ebben az országban, és teljesen etikátlan, ha ezért egy tanár a saját munkahelyén pénzt kér. Azért ezzel vigyázz, mert ki is rúghatnak érte. Mondhatod, hogy van egy kollégád, aki vállal, hívják fel. A kolléga meg ajánlhat téged, oda-vissza. De hogy a saját diákodat pénzért korrepetáld, hát az elég hajmeresztő.
Innentől jöhet az, hogy a tanórán beszélgettek, aztán majd délután a pénzes különórán le is adod az anyagot.
A 24 órás órakeretből kitelhet, vagy azért az iskolákban is kifizetik a túlórát. Igaz, nem túl fényesen, de kifizetik. Ezekről a dolgokról nem a gyerek és nem a szülő tehet. Lehet 0 %-ot adni, de én akkor is azt mondom, hogy gusztustalan, ha ezekről a dolgokról a szülőknek, pláne ha a diákoknak panaszkodik egy tanár. Végképp nem lesz semmi tisztelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!