Milyen ruhákat szerezzek be, ha tanárként dolgozom és kövér vagyok?
Kb ilyen az alakom, csak alacsony vagyok. A lábam hasonló, ezért szoknyát nagyon ritkán vállalok be. Viszont kicsit elegánsabban kellene ezentúl öltöznöm. Van pár farmer- és csőnadrágom, de mind magas derekú, hogy összetartson. Van pár elegánsabb "pólóm" blúznak nem nevezném. Milyen nadrágokat keressek? illetve lábbelikkel vagyok még bajban, milyen áll jól? Széles vádlim van, tehát hosszú szárú csizma tuti nem. A suliban nincsenek hozzám hasonló fiatalok, tehát nem tudok lesni. Az idősebb nők persze általában elegánsan, néha kosztümben, ruhában vannak. Ha valakinek van ötlete megosztaná? 24N
nem vagy kövér, ugyan :))
Derékhangsúlyos, picivel térd fölé érő kisruhák mondjuk kardigánnal nagyon csinosak tudnak lenni :) magas derekú nacik, szoknyák szintén csinosak, blézerrel vagy az is kardigánnal.
ajánlom márk videóit ;)
https://www.youtube.com/channel/UCirJhqr-KHbPB1AbqvzZgMg/vid..
Kifelé bővülő,viszont egyszerű szabású ruha,térdig érő ceruzaszoknya,karcsúsított blézer,hosszított ingblúz.
Egyenesszárú sötét nadrág(minden szín sötétebbik árnyalata)
Ingruha,hosszított tunika szűk nacival.
Stb. Kb 5cm magas vastag sarkú vagy telitalpú cipő,hangsúlyos kiegészítők.
Írj privit és segítek még 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!