Fiatal tanárként hogyan öltözzek?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, szeptembertől iskolában fogok tanítani, alsó tagozatban.
Sajnos kövér vagyok (160cm/75kg). Eddig sportosan, lazábban öltöztem, most viszot váltani szeretnék. Van valamilyen ötlet, hogy miben gondolkozzak?
Van néhány elegánsabb blúzom, fekete nadrág és zakóm is. Ezenkívül valami más, ami jól állna?
2015. aug. 29. 20:28
2/6 A kérdező kommentje:
kb ilyen az alakom, csak alacsony vagyok
2015. aug. 29. 20:31
3/6 anonim válasza:
Ha nincs kikötve, hogy hogyan kell öltözni, akkor maradj a saját stílusodnál. Teljesen jó a sportos, laza viselet. Mivel alsóban fogsz tanítani, azért gondolom, nem csak állsz majd a tábla előtt, mintha egy előadást tartanál, hanem mászkálsz, lehajolsz a gyerekekhez. Nem a hivatalos viselettől fognak komolyan venni.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Szerintem,egyszínű hosszú ujjú ingek,es szerezz be pár divatos térdig erő szoknyákat ami ceruza szabású de nem az a tetshez simulos.:)
6/6 anonim válasza:
Bocsi ha rosszul irok vmit/de a telefonom folyton kijavítja es mar nem törődok vele..(utolso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!