Duci lányként hogy öltözzek?
Nem vagyok klasszikusan duci, csak testesebb, mint az átlag. Kb ilyen alakom van:
A karjaim vékonyak, a hátam keskeny, a mellem viszont nagy (70D). Van derekam, de a csípőm nagyon széles (95cm), a lábaim hosszúak, de a combom kicsit vastag.
Mindig pólót és farmert hordok, abban valahogy mutat az alakom.
Akárhányszor próbáltam nőiesen öltözni, úgy nézek ki, akár egy kötözött sonka.
Most 60kg vagyok 170cm-hez, de sajnos még 50kg-sen is igazi testes típus voltam.
Télen szoktam kötött egyberuhákat hordani legginssel, de nyáron még rövidnadrágban is sok vagyok, nemhogy egyberuhában.
Mit tanácsoltok?
21L
Most vagy nem olyan alakod van, mint a képen lévő lányoknak, vagy baromi rossz a testképed. Ez mégis hol duci? Oké, nem az a kifejezett törékeny alkat, de azért még nem "testes". 170 centihez meg a 60 kg, ha van rajtad izom is, szerintem tökéletes.
Ha van derekad akkor azt hangsúlyozd övvel, vagy karcsúsított fazonú ruhákkal, blúzokkal. A szoknyák legyenek könnyedek, olyan omlósak. A mellrésznél kerüld a fodrokat, vagy a buggyos hatást, mert azok optikailag nagyítják a kebleket, amire a te esetedben nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!