Ciki manapság lányként sapkát hordani?
Figyelt kérdés
Kaptam egy meleg, szép, nőies beanie sapit, csak félek, hogy hülyének fognak benne nézni. :(
Köszönöm előre is a válaszokat!! :)
2015. febr. 10. 17:38
1/9 anonim válasza:
Nem ciki, és ne törődj mások véleményével.
2/9 anonim válasza:
Télen? Már miért lenne ciki? Szerintem vedd fel nyugodtam.
Remélem a sál/kabát/csizma kombináció még nem számít cikinek.
3/9 manó1235 válasza:
Nem ciki, de aki annak tartja az meg is érdemli hogy kifázzon a hajhagymája és megkopaszodjon! (Y)
4/9 anonim válasza:
nyilván mínusz húsz fokban is ciki, de tíz év múlva a hajhullás is az lesz
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel. Szerintem csak akkor van értelme nem felvenni sapit, ha különleges frizurád van és a sapi tönkre tenné vagy ha cikinek érzed az adott fazonú sapit, de úgy érzem te esetedben nagyon is szeretnéd hordani, úgyhogy hajrá.
7/9 anonim válasza:
miért lenne ciki? nemtom merre laksz de felénk a legtöbb lány sapkában jár ha hideg van
8/9 anonim válasza:
Nem. Szerintem tök menő, én imádom a sapkákat, rengeteg van.
9/9 anonim válasza:
Dehogy ciki! Én imádom a sapikat, most nagy divat is! Nyugodtan hordd! Most ebben a hidegben meg pláne, szükség is van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!