Tanárként monokinizhetek a strandon?
Tudom, hogy nem éppen aktuális a kérdés, csak kíváncsiságból írom ki.
30 éves nő vagyok. Kisebb koromban láttam nőket a Balatonnál és a tengerparton monokiniben. Tini koromban anyukám nem engedte, hogy levegyem a felsőmet, és ezután abba is maradt a kíváncsiság.
Idén nyáron megint láttam egy nőt a tengerpartin monokinizni, és eszembe jutott, hogy kipróbálnám.
Viszont én inkább a Balatonra járok.
Az lenne a kérdésem, hogy megtehetem ezt tanárként?
Nem kell félnem attól, hogy valamelyik diákom lefényképez, aztán engem kirúgnak?
Magában nem zavar, ha megnéznek, mert nem vagyok szégyenlős és elégedett vagyok a testemmel, csak félek, hogy ez nem tanárhoz méltó viselkedés.
Ti mit gondoltok? Jövőre megpróbálhatnám? Nem lesz belőle gond?
Menj nudistastrandra, akkor nem lesz gond. Én is voltam Ausztriában ilyesmin, ott senki nem szégyellte az alakját (lógó csöcsét vagy tökét). Amúgy wellness spa-ban volt az egész, nem is a susnyás mellett a kövecses paták partján. :D
23/F
Sosem értettem, hogy miért kell mutogatni magunkat. Nem, nem kell szégyellni, de mutogatni miért fontos ? És miért pont strandon? Olyan nagy kompromisszum 5 deka 100 cm2 textilt még magunkon hagyni? Ennyi erővel lehetne más zárt épület vagy terület is, ahova mindenki elmehet és ledobhatja a rucit, azért mert csak.
És senki ne jöjjön azzal, hogy ez a "természetes". Egyrészt pl sz@rni is az, mégsem mással kalákában csináljuk, másrészt meg - legalább az ágyékukat, de sokszor felül is - még az ősemberek is takarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!