Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tanárként monokinizhetek a...

Tanárként monokinizhetek a strandon?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem éppen aktuális a kérdés, csak kíváncsiságból írom ki.

30 éves nő vagyok. Kisebb koromban láttam nőket a Balatonnál és a tengerparton monokiniben. Tini koromban anyukám nem engedte, hogy levegyem a felsőmet, és ezután abba is maradt a kíváncsiság.

Idén nyáron megint láttam egy nőt a tengerpartin monokinizni, és eszembe jutott, hogy kipróbálnám.

Viszont én inkább a Balatonra járok.

Az lenne a kérdésem, hogy megtehetem ezt tanárként?

Nem kell félnem attól, hogy valamelyik diákom lefényképez, aztán engem kirúgnak?

Magában nem zavar, ha megnéznek, mert nem vagyok szégyenlős és elégedett vagyok a testemmel, csak félek, hogy ez nem tanárhoz méltó viselkedés.

Ti mit gondoltok? Jövőre megpróbálhatnám? Nem lesz belőle gond?

2019. nov. 2. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Menj nudistastrandra, akkor nem lesz gond. Én is voltam Ausztriában ilyesmin, ott senki nem szégyellte az alakját (lógó csöcsét vagy tökét). Amúgy wellness spa-ban volt az egész, nem is a susnyás mellett a kövecses paták partján. :D

23/F

2019. nov. 6. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Sosem értettem, hogy miért kell mutogatni magunkat. Nem, nem kell szégyellni, de mutogatni miért fontos ? És miért pont strandon? Olyan nagy kompromisszum 5 deka 100 cm2 textilt még magunkon hagyni? Ennyi erővel lehetne más zárt épület vagy terület is, ahova mindenki elmehet és ledobhatja a rucit, azért mert csak.

És senki ne jöjjön azzal, hogy ez a "természetes". Egyrészt pl sz@rni is az, mégsem mással kalákában csináljuk, másrészt meg - legalább az ágyékukat, de sokszor felül is - még az ősemberek is takarták.

2019. nov. 6. 13:09
 13/13 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező, mire jutottál, kipróbalod?
2020. febr. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!