Szeretnék egy tetoválást, tanárként ezt szabad?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok tanár, főiskolára járok.
DEATH-feliratot szerettem volna az ujjamra.
2015. júl. 12. 14:02
1/9 Viven kérdései válasza:
Nem kell ez nem szép tanárként és egy életre ott marad ha nem kell már.
3/9 anonim válasza:
Sajnos eléggé elítőek az emberek ezzel kapcsolatban.
4/9 anonim válasza:
Látható helyre tényleg ne. Akkor inkább a hátadra rakasd, vagy az oldaladra, ahol nem látszik. Az ujjaknál egy tetkó amúgy is hamar kifakul, megcsúnyul a folyamatos mosás és használat miatt.
5/9 anonim válasza:
ha nem látható helyen van, nem hiszem hogy bármi akadálya lenne
de az ujjadra inkább ne
6/9 anonim válasza:
Sajnos? Szerintem azt tetováltatni az ujjadra, hogy halál nagyon nem tartozik az ugyan fogadjukmárel művészetmegönkifejezés témakörbe.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ez nem akadály. Nálunk a gimnáziumban nagyon sok tanárnak van tetoválása, látható helyeken is, például karon, csuklón. Megjegyzem, hogy nem valami lezüllött, tróger suliba járok. Ma már nem hiszem, hogy ez akkora nagy probléma lenne, a tetoválás témájához meg végképp semmi köze nincs.
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem elég ótvar dolog ez a tetoválás... Én nem akarnám, hogy a gyerek ilyen példaképet kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!