Hogy öltözködjön egy 50 éves tanárnő?
Anyàm 50 éves és nincsen stílusa.
Nem szeret elegánsan öltözni. Nem szereti a szoknyát például vagy a kosztümöket.
Modernebb tanár és szétszórt, tehát egy csomót rohangál, ezért nem is lenne célszerű neki a szoknya.
Kínaiban vásárol, de megtehetné, hogy drágább ruhákat vegyen(bár mostanában a kínai szinte egy árban van a jobb minőségű ruhákkal). Főleg farmerben van és valamilyen kínais felsőben, vászoncipőben vagy bakancsban. A magassarkú cipőket is szereti, de legszívesebben spoetcipőben járna. Az erős színeket nem szereti, sem a nagy mintákat.
170 cm, 70kg. Zömökebb alkata van, szélesebb váll és csípő. Lapos hasa van.
Vilagosszőke, vállig érő göndör haja van. Az arca kerek vagy szögletes, rövid a nyaka. Vékony szája és szemöldöke van. Világos bőre, világoskék, szürkés szeme.
Szerintem nyár típusú.
Milyen ruhákat kellene hordania? A haját hogyan? Milyen táskát? Egy ilyen idős nőnek hogy illik? Szeretnék neki segíteni, de én sem értek még ehhez.
Esetleg képeket linkelnétek, mire gondoltok?
Én is tanár vagyok. :)
A link nagyon jó!
A farmer nem mindegy, milyen. Egy rossz szabásban nagyon csúnya lehet. Érdemes olyan helyen venni, ahol van különböző csípőméret és hossz, és különböző vagyon (szűk, bő, egyenes stb.). Pl. c&a. A sportcipő helyett mokaszin vagy balerina. Attól függően, hogy milyen színű felsői vannak, és a táska harmonizáljon a színével. Nekem -- szintén tanárként -- a kemény, nagyobb táskák váltak be. A4-es méretnél mindenképpen nagyobb legyen, legyen füle és pántja egyaránt.
A sportcipő egyébként szerintem nagyon illetlen tanárnak, és csúnya is farmerral.
Az erős szín relatív, a piros és a sötétkék biztos jól állna neki. A rózsaszín, púder szín, világoskék már lehet túl sápadttá tenné.
Nem tudom, hogy laktok, de a kínai helyett inkább a turikat ajánlom: Cream vagy Háda, itt vannak jó minőségűek. A leárazáson pedig jó felső vannak pl. az Orsay-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!