Lányok, Nők! Hogyan öltözködjön egy fiatal férfi?
Miért nem magadnak öltözöl?
Szhard le a majom nőket nehogy már nekik akarjál megfelelni.
Olyat vegyél fel ami kényelmes most nem sülsz meg benne.
na jó akkor írok arról :D
ami NEM tetszik:
-tapadós, kivágott, fura szabású pólók, felsők
-szinte már női számba menő szűk nadrágok
-hypebeast, mainstream cuccok többsége, tehát ez a mostani "ultramenő" ruhák amit kb minden tizenéves kiscsávó hord...és pont ezért, mert éretlenséget sugall
-rikító, feltűnő és sok színekből álló outfitek
-nagyon mintás, feliratos pólók, csicsás nadrágok és cipők
-rövidujjú ing, garbók, nagyon szakadt nadrág, lábszárnadrág
-az olyan napszemcsi, aminek a kerete is hajlított, tehát UFO-szerű. Aviator stílusú sem a kedvencem
-szövetkabát, ZÖLD parka
-hegyesorrú és/vagy mintás cipők
-alapjában véve a gagyi ruhák. De nem azért, mert márkafüggő lennék vagy ilyesmi, nem ítélem el az olcsó, turis vagy kínais ruhákat (én is szoktam onnan vásárolni). Csak na, szépérzék, ízlés....
ami TETSZIK:
-minőségi, márkás sportcipők/tornacipők lehetőleg alap színekben (cipőben csak az ilyen jöhet szóba, arra nagyon adok :D)
-fekete/sötétkék/fehér (tehát letisztult színű) 'sweater' pulóverek, ujját fel lehet tűrni
-kék/fekete bővebb farmer szára feltűrve
-egyszínű rövidujjú pólók, bandáspólók, vagy valami nagyon különleges mintájú, de nem gagyi póló.
-fekete/szürke/bordó stb cipzáros pulóver, vagy ilyen belebújós kapucnis
-kerek, vagy wayfarer stílusú napszemüveg (ez egyébként az illető arcától is függ, hogy milyen fajta áll jól), lehetőleg az is fekete lencsés legyen
-sima baseball sapka, beanie sapka, esetleg fekete snapback
remélem nem zavar a sok angol kifejezés, de úgy érzem ez definiálta legjobban az adott ruhadarabokat.
Ha még adhatok egy tippet, szerintem a hosszabb haj eléggé megváltoztatja a viselője külsejét, pozitív irányba... tehát ilyen áll és hát közötti bármilyen hosszúság
Azt hiszem, leírtam a SZEMÉLYES véleményem. Ha ellenkező nemű lennék, biztos, hogy így öltöznék.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!