Vajon miért szeretik annyira mostanában a fiatal férfiak és fiúk a szűk szárú, tapadós farmer rövidnadrágokat, amelyek térd felett érnek véget?
Nem tudom, de te már hetek óta ezen rugózol. Nagyobb gáz, mint az adott rövidnadrág.
Vagy meleg vagy, vagy fétises. Ez nem baj, de vállald fel és éld ki magad végre.
Ezzel már csak az a baj hogy térdig ér!
Ebben a melegben minek főzik a kis combocskájukat?
Én ilyet hordok, és azért mert alapból mindig feszülős super-skinny farmert hordok hosszúban is, meg rövidben is. Mivel ezek nagyon jól állnak nekem, és kényelmes is, csak ezeket hordom. :)
A rövidnadrágok közül pedig azt szeretem, ha tényleg rövid, tehát bőven térd fölött van a vége legalább 10-15 centivel.
Ha pedig a feszülős fazont és a rövidséget keresztezem, akkor ebből lesz a rövid feszülős farmer. Nekem bejön, mert jól áll, kiadja a formákat, jól mutat rajtam. :) Sok csajszi megdicsért már ezekben a gatyáimban. :)
Amúgy meg ma ez a divat, legtöbben gondolom ezért hordják. Én alapvetően a fent írtak miatt hordom ezt, meg a divat miatt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!