Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szakadt farmer télen? Mennyire...

Szakadt farmer télen? Mennyire ''veszélyes''?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több ember visel akár télen is szakadt farmert, én is nagyon szeretem de eddig csak tavasszal és nyáron, télen eszembe se jutott.

Azt hallottam pl. szüleimtől is hogy elég komoly felfázást eredményezhet ez, szóval most feltenném a kérdést más emberektől hogy ők mit gondolnak erről?

2017. dec. 2. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Megfazhat a terded mondjuk. Amit lehet hogy meg nem veszel eszre(nekem eleg 20 percre kimennem szakadt farmerben utana ugy faj a terdem hogy jarni sem tudok) de idosebb korodban halas leszel azert hogy telen nem hordasz szakadt ruhakat
2017. dec. 2. 14:41
 2/10 Metionin ***** válasza:
100%
Én is a térdemet féltem. Volt már hogy alávettem egy leggingset és úgy felvettem de egyrézt nem szeretem ha valami van pluszban a nadrág alatt, másrészt az tényleg melegebb időkre való cucc.
2017. dec. 2. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Leggings-sel. Ha jó a méret mindegyikből akkor engem nem szokott zavarni. Csak úgy simán én sem veszem fel télen.
2017. dec. 2. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem varrjál bele bélést, vagy vegyél alá cicanacit vagy harisnyát! Nem baj, ha fiú vagy és cicanacit veszel alá, alatta úgy se látja senki, csak azon a kis folton, ahogy kilóg; egyébként télen nem kell kivágott farmert venni, szerintem az nemigazán téli viselet; de ha neked jól esik, és nem érzed, hogy fáznál benne, és bejön a cúg ... Hát, na mindegy, énszerintem inkább mégis hagyd ki, tartogasd meg melegebb időkre a kivágott farmert; pl már elő kell venni a téli kabátot is, pedig már az őszi-tavaszinak is van egy kellemes bélése, de abban már hideg van. És az plusz réteg, úgy, hogy póló is, pulcsi is van alatta; és azon van egy ilyen mégegy polár -réteg, a bélése kiszedhető ,mintha mégegy pulcsi lenne; és utána még azon is van rajta egy ilyen esőállónak szánt réteg; és úgy már hideg van, meg a farmer eleve nemtom, mennyire vastag, meg hogy azon még lyuk is legyen, és bejöjjön rajta a cúg, hát abba tök rossz belegondolni. Ha az anyád lennék, asszem, lebeszélnélek róla. Hideg időkben mindig vegyél teli nadrágot. Egyik osztálytársam anno 10-11.-ben nemtom, melyik évben, de bejött februárban farmer miniszoknyában, meg alatta volt még egy vékony harisnya. És ott szörnyülködtünk, hogy "Dehát még tél van!" Jó, mondjuk ,ha van egy lyuk a gatyán , meg a miniszoknya nem ugyanaz a kategória, szóval ez most egy kirívó, elrettentő példa volt, de én nem annyira támogatnám, hogy télen kiszaggatott farmerban akarj járni. Nem jó az; eleve is, telinadrágba is lehet, hogy hideg van.
2017. dec. 2. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Testszínű harisnyával vedd fel és miért lenne baj ha fiú a harisnya miatt a kérdező kedves előttem lévő?

Egy férfi ne őltözzön fel a hideg ellen ?

2017. dec. 2. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Az 5-ös komment kinek szól?

Mert én ezt írtam:

"vegyél alá cicanacit vagy harisnyát! Nem baj, ha fiú vagy"

Szóval direkt pont arra bíztatom, hogyha mindenképp előreszaggatott farmert akar fölvenni, akkor legalább vegyen valamit alá, mert úgy se látja senki.

2017. dec. 2. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Harisnyával (akár 2 is lehet alatta) simán fel lehet venni :)
2017. dec. 2. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem zavar, hogy csövesnek néznek, hordd nyugodtan.
2017. dec. 3. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os!

Pont neked!

Igen amiatt hogy kiirtad hogy fiú. Mintha fiú nem vehetne fel harisnyát a hideg ellen.

2017. dec. 3. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem értem miért nem öltöznek fel rendesen a mai fiatalok, még a lányok csak csak mondjuk azok sem nagyon, de a fiúk.... azok hallani sem akarnak pl a harisnyanadrágról, vagy az atlétáról, mert azokat cikinek tartják!

De mi ebben a ciki???

Hol ott pont ezért találták ki ezeket a ruhákat a hideg időkre.

Én ha télen megyek valahova és csak egy melegítőt veszek fel, mindig veszek alá egy vastag pamut harisnyát hogy ne fázzak. Sőt én elárulom neked ősztől tavaszig szinte mindig hordok harisnyanadrágot.

Így az én véleményem akár lány vagy akár fiú, azért egy jó vastag harisnyát vegyél alá, mert másképp meg lesz az átka 10 év múlva.

2018. jan. 31. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!