Szakadt farmer télen? Mennyire ''veszélyes''?
Mostanában egyre több ember visel akár télen is szakadt farmert, én is nagyon szeretem de eddig csak tavasszal és nyáron, télen eszembe se jutott.
Azt hallottam pl. szüleimtől is hogy elég komoly felfázást eredményezhet ez, szóval most feltenném a kérdést más emberektől hogy ők mit gondolnak erről?
Testszínű harisnyával vedd fel és miért lenne baj ha fiú a harisnya miatt a kérdező kedves előttem lévő?
Egy férfi ne őltözzön fel a hideg ellen ?
Az 5-ös komment kinek szól?
Mert én ezt írtam:
"vegyél alá cicanacit vagy harisnyát! Nem baj, ha fiú vagy"
Szóval direkt pont arra bíztatom, hogyha mindenképp előreszaggatott farmert akar fölvenni, akkor legalább vegyen valamit alá, mert úgy se látja senki.
6-os!
Pont neked!
Igen amiatt hogy kiirtad hogy fiú. Mintha fiú nem vehetne fel harisnyát a hideg ellen.
Nem értem miért nem öltöznek fel rendesen a mai fiatalok, még a lányok csak csak mondjuk azok sem nagyon, de a fiúk.... azok hallani sem akarnak pl a harisnyanadrágról, vagy az atlétáról, mert azokat cikinek tartják!
De mi ebben a ciki???
Hol ott pont ezért találták ki ezeket a ruhákat a hideg időkre.
Én ha télen megyek valahova és csak egy melegítőt veszek fel, mindig veszek alá egy vastag pamut harisnyát hogy ne fázzak. Sőt én elárulom neked ősztől tavaszig szinte mindig hordok harisnyanadrágot.
Így az én véleményem akár lány vagy akár fiú, azért egy jó vastag harisnyát vegyél alá, mert másképp meg lesz az átka 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!