Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg muszáj ennyire beleszó...

Tényleg muszáj ennyire beleszólnia mindenbe az egyházi iskoláknak? Szerintetek kinek van igaza? 17/f

Figyelt kérdés

Egyházi suliba járok, elég jó tanuló vagyok, év végén mindig benne vagyok a legjobb 10-ben.

Mostanában az igazgató (aki pap vagy micsoda) mindig azt mondja nekem hogy nem felel meg az iskola rendtartásának ahogy öltözöm. (nem hordok sem sátánista, sem halálfejes vagy egyéb gyűlölködő feliratos pólókat)

Átlagosan öltözöm, általában fekete vagy fehér ilyen hosszított típusú pólókat (black squad) hordok, és fekete vagy szürke szűk/szűkebb farmert (mások is öltöznek így). Szerintem ezzel nem képviselek sem fajgyűlöletet, de még csak nem is vagyok koszos vagy büdös (max néha cigi szagú). Azt mondta már többször is hogy öltözzek rendesen, de nem tudom mi számít neki rendesnek.

Szerintetek mégis miért és mi jogok cseszeget engem? (már egy ideje tűröm a beszólásait, de nem érdekel hogy pap még egyszer tesz valami megjegyzést úgy kiosztom őt mindenki előtt hogy csak pislogni fog, az sem érdekel ha kidobat, úgyis tele van a tököm ezzel az iskolával)

2017. nov. 24. 16:54
 1/10 anonim válasza:
100%

Szia. :D

Szerintem kérdezd meg ot kovetkezore, gogy megis mi prpblemaja van pontosan, mert nem tudod, és igy nem tudsz valtoztatni se.

Bar ha a helyedben lennek es valami hulyeseget mondana, elkuldenem a...

De veletlen nincsenek kivagva a nadragjaid?

Azt eltudom kepzelni higy azon problemazik.

Bocsi az ekezetek miatt

2017. nov. 24. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha idősebb, lehet hogy simán csak nem tetszik neki ami rajtad van (sokszor nekem sem tetszik, ahogy mások öltözködnek). Olvasd át a házirend öltözködésre vonatkozó részét, jó eséllyel semmi nem lesz benne amit megszegsz, így esetleg könnyebben meg tudod védeni az igazadat. Persze ha van benne olyasmi, h az iskola szellemiségéhez méltóan kell öltözni, az szívás, mert nem lehet egyértelműen értelmezni.
2017. nov. 24. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyházi iskolákban ezek a papok meg apáczák mindenben csak a bajt látják.. Pár évig én is egyházi suliba jártam és kb akkor kezdődött a pubertáskorom és olyan szinten lettem letolva, ha kifestett körmökkel, vagy szempillával jelentem meg... mintha ez gátolná bárhogy is a munkában, tanulásban. Sőt még az alsós, kis 10 éveseknek is felhívták a szüleiket, ha vállpántos felsőben jelentek meg. A szakadt farmert meg mindig átcseréltették velünk tesinadrágra, teljesen mindegy milyen hideg volt. Agyrémek ezek a szabályok az egyházi sulikban.
2017. nov. 24. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek kivágva, kiszaggatva a nadrágjaim. Házirendben semmit nem írnak ezzel kapcsolatban, de mégis engem cseszeget. Majd hétfőn kérek az unokatesómtól valami sátánista pólót meg kérek tőle egy szaggatott farmert, aztán abban elmegyek suliba. Megkérdem a kedves igazgatótól hogy ez így megfelelő?
2017. nov. 24. 18:13
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%

Sosem értettem ezeket az egyházi iskolákat. Több ismerősöm is járt ilyenbe és még abba is beleszólnak, hogy hogy lélegezz. De most őszintén, Istennek nem mindegy hogy milyen póló van rajtad vagy hogy fested-e a körmöd? Ha valaki tényleg hívő és a vallás szerint él akkor az sminkkel vagy fürdőruhában is hívő lesz, ha meg valaki nem, akkor hiába kényszerítik rá a mindenmentes megjelenést, attól nemhogy hinni nem fog de meg is utálja az egész vallást.

Amúgy meg legközelebb kérdezz rá, hogy pontosan mi a baj a ruháddal. Lehet hogy csak alapból nem vagy neki szimpatikus és ezért cseszeget (ami pap létére elég istennek tetsző dolog nem?) főleg ha mások is úgy öltöznek ahogy te és nekik meg nem szól.

2017. nov. 24. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez lányoknál még jobban kiütközik. Tőlünk anno kirugtak egy csajt, mert befestette a haját (nem extrémre).

Nem vehetsz fel rövidgatyát, hiába van 40 fok, a vállad ki ne látszódjon, mert mocskos céda vagy. Szerintem meg aki ráizgul egy női térdre vagy vállra, az egy beteg állat. Persze, alap dolog, hogy iskolába nem öltözünk fel úgy, mint egy r.anc, de hogy egy trikót nem lehet fölvenni, az szerintem botrányos. Pláne, hogy az ilyen nagy egyházi emberek 90%-a képmutató barom, aki sikkaszt, pedofil, káromkodik, vagy megüti a tanulókat. Majdnem 10 év eltelt azóta, hogy vallásos iskolába jártam, de a mai napig felmegy bennem a pumpa miattuk.

2017. nov. 24. 18:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Jó mondjuk én nem vagyok az aki hú de komolyan betartja a szabályokat, mert tuti hogy nem fogok 40 fokban hosszú nadrágban lenni.

Mondjuk lehet azért is pikkel rám, mert soha nem megyek be a reggeli imára. Erre 2 okom is van:

1. Nem vagyok vallásos

2. Nem vagyok hajlandó csak azért felkelni reggel 1 órával hamarabb hogy beérjek a fél órás imára.

2017. nov. 24. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De mi francnak jársz egyházi iskolába?
2017. nov. 24. 20:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért járok oda mivel nem akarok kollégiumba menni, és ez az iskola van a legközelebb.
2017. nov. 24. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az az ember 1 nagy paraszt. vagy bejössz neki, és azért csesztet. Vagy azt hiszi ettől jófej és marha vicces lesz(de nagyon nem az, bakker =D)!

Ez az összeállítás még mindig jobb, mintha kint lenne a hasad, se........gged vagy bármi másod, nemtom mi a franc bajka van ezzel.... (Aki meg tényleg olyan igazán jól néz ki, az meg még akár az ólajtót is felveheti, ha férfi, ha nő, az is jól áll neki.) Kakkants rá magasról, és ne szólj hoizá, hiába provokál. A sátánista meg széttépett holmikat meg felejtsd el, mert az már lázadást és törvényszegést fejez ki sok ember szemszögéből nézve! ne lázadozz, sza........rd le töoronymagasról, amit ez a koma ugat neked!!!

20/nő

2019. okt. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!