Kötelező-e az iskoláknak ingyenes szakkört biztosítani a (z) (alsós) tanulók számára?
Ingyenes szakkört? Nem.
De mire gondolsz?
Én zenei tagozatos iskolába jártam ezért a mi osztályunknak volt énekkar is (ingyen nyilván), de a többi osztályból nem járt oda senki és szóba sem került ilyen.
Szóval ha valami speciális szakkört akarsz akkor vagy olyan iskolába kell íratnod a gyereket ahol van olyan és választható, vagy tagozatra.
Sima meze általánosban nem kötelező szakkört tartani, de nyílván a legtöbb helyen van azért pár.
A 90-es években jártál alsóba?
Hány évesen szültél 16?
Én 2003-ban kezdtem a sulit és akkor már nem volt semmi.Felsőben volt rajzszakkör,de az is csak azért,mert volt egy festő,akinek rajztanári végzettsége is volt és még volt rá energiája.
Sajnos ha megfigyeled,nem az a cél,hogy fejlesszék az iskolákat,talán még Pesten nem lehet annyira érezni de nálunk vidéken(igazából Megyeszékhely,de szegényebb megyében) szörnyű a helyzet:(
Az a legkevesebb,hogy nincs szakkör...
Kedves 7-es kommentelő!
85-ben születtem, szóval 91-ben kezdtem a sulit, tehát a 90-es években voltam alsós és 24 évesen szültem.Miért szültem volna 16 évesen? Kicsit elszámoltad magad.
Mellesleg a gyermekem kéttannyelvű iskolába jár.Nemrég lett 7 éves és másodikos.
Nálunk egyedül focit indítanak ingyenesen.
Másról alsóban nem tudunk.
Anno nekem is volt matek rajz fizika szakköröm, jó is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!