Csajok! Nektek tetszik ez a csizma? Ti felvennétek suliba? (link)
Amúgy térd fölé ér, de le lehet hajtani. Régóta szerettem volna már egy ilyet és suliba is felhúznám. :)
Lányok, elég már ! Ne öljétek egymást !
Ha tud benne menni a kérdező, akkor hordja, nektek nem hiszem, hogy oszt vagy szoroz.
Ha tetszik persze akkor vedd meg.
De néha nem árt végiggondolni hogy egy ilyen csizma közel sem suliba való, leginkább éjszakai klubokban a rúdtáncos lányokon látni ilyesmit meg a ribancokon, máshol nem igazán ezt te is beláthatod.
Szóval egy buliba oké, de suliba gondold meg, mert ott még nem kis időt kell eltöltened és nem jó mikor mindenki utál a stílusod miatt.
Vannak normális kinézetű magassarkúak is, ez pont nem olyan. Ez tényleg közönséges.
Köszönöm a válaszokat! :)
Csinos az a csizma a képen, én sem idegeneknek hanem a páromnak akarok tetszeni! :)
Amúgy Tolna megyében egy középiskolába járok. :D
Rúdtáncos lányok meg ribancok, meg tizenéveseknek nem való. LOL Láttatok már Középiskolás divatos lányokat? Nyilván utoljára tíz éve...
Jó kis csizma, bár nem az én kategóriám én 40++ ért veszek csizmát, de az 10óra után is kényelmes.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!