Csajok! Nektek tetszik ez a csizma? Ti felvennétek suliba? (link)
Figyelt kérdés
Amúgy térd fölé ér, de le lehet hajtani. Régóta szerettem volna már egy ilyet és suliba is felhúznám. :)
2010. szept. 13. 18:07
11/48 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy érdekelni fog ha kiröhögsz :DDDD
2010. szept. 13. 18:18
12/48 anonim válasza:
Ja majd megnézem az arcod mikor pofáraesel benne meg csámpázol végig a sulin és mindenki röhögve figyel hogy úgy jársz mint aki beszart. Mert a suli végére már vonszolni nem tudod majd benne magad. Persze te most menő nagylányt akarsz játszani, ezért mindenképp ilyet fogsz venni. Megértem... majd kinövöd.
13/48 A kérdező kommentje:
akkor nevetséges vagyok, nem érdekel... :)
ami tetszik azt megveszem és felveszem! nem izgat mások NEGATÍV kritikája...
2010. szept. 13. 18:21
14/48 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi, tudod a legjobb, ha te is röhögsz magadon... ;) Van magassarkúm,nem is egy, azokba járok suliba mint minden 2.lány az osztályban. (:
2010. szept. 13. 18:23
15/48 anonim válasza:
szerintem nagyon jól néz ki. ha tudsz benne járni normálisan, akkor nincs semmi gáz.
16/48 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, tudok. :)
Örülök, hogy van még ember, aki tud normális választ adni...
2010. szept. 13. 18:26
17/48 anonim válasza:
Szóval, ha nem izgat mások negatív kritikája, akkor ezt a kérdést is csak azért tetted fel ide, hogy mindenben helyeslő válaszokat kapj. Teljesen értelmetlen dolog volt megírni a kérdést mert nem is érdekelnek a normális válaszok, csak holmi veled egyidős hasonlóan kificamodott ízléssel rendelkező tinik véleménye, akiknek néhány havonta úgy is váltoik a véleménye, mert még nincsen kialakult ízlésük, csak keresik önmagukat és amíg megtalálják nagyon sokszor pofára esnek még. Ahogy ezek szerint Te is fogsz még párszor.
18/48 anonim válasza:
Mi az, hogy normális ? Csak az a normális, ha azt mondjuk: "milyen hiperszupi ez a csizma, nekem is kell !" ?
Nekem nem tetszik. Illetve tetszene, ha nem lenne sarka.
19/48 anonim válasza:
Ez az amitől a falra mászok! Attól hogy ti nem tudtok menni a magassarkúban ő még tudhat. És miért lenne nevetséges ez egy 16-17-18 éves lányon? Egy betűrt farmerral vagy egy hosszú felső + cicanacival szerintem tök jó. :]
20/48 anonim válasza:
..-.- szerintem egyébként jól néz ki de tudj járni benne:D és az ára kicsit borsos de ha kinézted gondolom ez nem akadály..:) nekem tetszik, csak visszafogottabb ruhákat hordj hozzzá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!