Csajok! Nektek tetszik ez a csizma? Ti felvennétek suliba? (link)
Figyelt kérdés
Amúgy térd fölé ér, de le lehet hajtani. Régóta szerettem volna már egy ilyet és suliba is felhúznám. :)
2010. szept. 13. 18:07
1/48 anonim válasza:
Én is szerettem volna hasonlót,nekem tetszik:)
2/48 anonim válasza:
Tavaly vettem valami hasonlót és persze suliba is bátran hordhatod csak el ne ess:)
18L
3/48 anonim válasza:
Ez olyan utcasarki ribiknek áll jól, máson nevetséges. Főleg ha tizenéves vagy csak. Ocsmány.
4/48 anonim válasza:
Nekem nem tezsnek az ilyenek :S Persze mindenkinek más jön be, ezt ne feledd ;) Ha tetszik akkor vedd meg, és hordd!
5/48 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm! :)
Akkor ribi vagyok, ennyi! :DDDD nem tud érdekelni :)
2010. szept. 13. 18:15
6/48 anonim válasza:
Egy buliba esetleg. Suliba kizárt!
De ne érdekeljen már mások véleménye! Ha neked tetszik és bevállalod, akkor vedd fel!
7/48 anonim válasza:
Jol nez ki, de nem iskolaba valo es nem is iskolas koru lanyoknak. Korberohognelek, ha meglatnalak benne.
8/48 A kérdező kommentje:
Amúgy, persze, meg fogom venni és suliba is fogom hordani csak érdekelt, hogy nektek tetszik-e!? :)
2010. szept. 13. 18:18
9/48 anonim válasza:
hát én pl nem venném fel..egy az h nem tetszik..2. h énis vettem tavaly magassarkut és napvégére azthittem összeszarom magam ugy fájt a lábam:D de ha ilyet szeretnél régóóta szerintem meg kell venned.az meg h kinek mi lesz rola a véleménye szard le(:
10/48 anonim válasza:
Nem ribi vagy, hanem nevetseges.:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!