Sok fiatal miért képes trágár feliratú pólót megvenni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sok fiatal miért képes angol nyelvű, trágár feliratú pólót megvenni?
Én két esetet tudok elképzelni: "Nem tudja a felirat jelentését és nem is érdekli, nem néz utána", "tudja a felirat jelentését, vagánykodni akar, menősködni".
"I'm the bitch!" feliratra gondolok például.
Ha nem lenne igény ilyen feliratú pólókra, akkor nem lennének az üzletekben.
2022. febr. 27. 12:08
21/47 anonim válasza:
#19 vagyok, nem a polóról, hanem az emberről beszéltem. És igen, a legtöbb ember, bár egyedinek vallja magát, marhára nem az.
22/47 A kérdező kommentje:
Jaa értem, ezekszerint azt gondolhatják: a felirat teszi őket egyedivé.
2022. febr. 27. 17:32
23/47 anonim válasza:
Azért veszik fel mert tinik és tök edgyk :D Menő hogy valaki ezen kiakadt, pl hogy te itt kérdezgetsz, ez nekik tetszik
24/47 A kérdező kommentje:
:) az ilyen biztosan örömteli számukra.
2022. febr. 27. 17:44
25/47 anonim válasza:
26/47 anonim válasza:
Azért kérdeztem, hogy akkoriban hány ilyen póló volt kapható, mert úgy a legkönnyebb azt mondani valamire, hogy te aztán tuti nem hordtad volna, hogy akkoriban nem is létezett olyan.
27/47 A kérdező kommentje:
Annyi rémlik, hogy volt egy olyan póló, melyre az volt ráírva: "I am with this idiot.", valaki ismerős hordta, de ez a mondat sem arról szólt, hogy az illető (önmagát) minősíti valamilyen felirattal, mondjuk mást se kellett volna.
2022. febr. 27. 20:19
28/47 anonim válasza:
Ilyen idiot-os pólója Kenny szüleinek van a South Parkban.
Nekem is van olyan felsőm így belegondolva, amin van káromkodás. De csak annyi hogy give a damn, because I can, és egy feltartott középsőujjas macska van rajta. Nekem tetszik, pedig 25 vagyok. Nyilván tudom mit jelent.
29/47 anonim válasza:
Pont tegnap láttam egy pólót, ami kell, az volt rajta, "the boobs are real, the smile is fake". 😆
30/47 anonim válasza:
Sőt, nekem még a középiskolai tanárom is fuck covid, fucking life, stb… pólókat és maszkokat hord, mégis az egyik legnormálisabb tanár az egész iskolában, őt például nem az öltözködése alapján kell megítélni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!