Sok fiatal miért képes trágár feliratú pólót megvenni? (bővebben lent)
Sok fiatal miért képes angol nyelvű, trágár feliratú pólót megvenni?
Én két esetet tudok elképzelni: "Nem tudja a felirat jelentését és nem is érdekli, nem néz utána", "tudja a felirat jelentését, vagánykodni akar, menősködni".
"I'm the bitch!" feliratra gondolok például.
Ha nem lenne igény ilyen feliratú pólókra, akkor nem lennének az üzletekben.
Az kizárt, hogy pont ezeknek a szavaknak ne tudnák a jelentését, szóval marad az, hogy menő. De végül is tinikorban minden menő, ami "rossz", miért épp a káromkodás lenne kivétel?
Amúgy is kell ez a határokat feszegetős korszak mindenkinek, másképp nem lesz belőle egészséges felnőtt.
Én nem értek ezzel egyet, szerintem ezzel nem bélyegeznek meg senkit sem, még magukat sem. Ez az öltözködési stílusuk, ez tetszik nekik. Másoknak meg nem tetszik, de ez így van rendjén. (A kérdésre válaszolva pedig azért hordják ezeket, mert tetszik nekik, ilyen az ízlésük.)
Nem hiszem, hogy érdelik őket hogy ki mit gondol arról, hogy mi van a ruhákukra írva, nekik tetszik, ők jól érzik magukat benne. Ennyi az egész lényege.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!