Gáz, ha nőként 2 pár cipőm van?
Ez pasis dolog.
A pasik élnek csak téli és nyári cipővel.
Ők egy sport cípővel, és egy bakancsal élnek.
A nőnek kell lennie egy ünneplőnek, egy sport cipőnek, egy téli cipőnek.
Még páromnak is több van ettől.
Ha mész ünnepségre, vagy ha ki kell öltözni, akkor mit veszel fel?
Nyári 40 fokban is sportcipőben rohad a lábad?
Igen gáz, mivel nem praktikus.
Remélem a férfiigényeid is ennyire igénytelenek.
Miért gondolják itt páran, hogy ünnepségre járogat mindenki? Nincs "alkalmi" cipőm, mert nem járok "alkalmakra", meg sem vagyok hívva. A szavazatokon meglepődtem.
A nyári dögmelegezés meg.. nem vagyok disznó, hogy izzadjak, mint az állat. Egyáltalán nem szokott "rohadni" a lábam.
nem gaz, de nekem fura. minden nap ugyanabban a cipben budosodik a labad, ha koszos lesz es kimosod vagy pl. beazik, akkor masnapig megszardni sincs ideje. szerintem egy valtasnak minimum kene, hogy legyen.
es nem kell ‘esemenyekre jarogatni’, de eletedben nem voltal meg szinhazban, allasinterjun, eskuvon vagy akar egy elegansabb etteremben?! vagy morbid pelda, de egy temetesre is edzocipoben mennel el?! oszinten szolva nekem ez igenytelen, igen, lehet leszavazgatni. ettol fuggetlenul a te dolgod, azt csinalsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!