Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel nyáron munkába...

Mit vegyek fel nyáron munkába nőként?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb multi cégnél dolgozom. Ehs területen. Ergó nagyjarészt irodában asztalnál ülök de vannak napok viszont mikor akár egész nap gyártó részen járkálok munkavédelmis cipőben. Az viszont majdnem minden nap előfordul h kisebb dolgok miatt fel kell kapnom munkavédelmis cipőt és intézkedni. Pl megmutatni egy hulladékot hova tegyen valaki stb. Ebből kifolyólag sajnos nem lehet előre tudni azt sem mikor lesz olyan nap mikor tényleg csak az irodában fogok ülni. Plusz irodában van légkondi elég erősen gyártós részeken viszont nem mindenhol az udvaron meg nyilván nincs. A környezetemben sok a férfi nők nincsennek. Ők hosszú fekete vagy sötét farmerban és egyszínű ingben, vagy sima egyszínű polóban esetleg rövid ujjú kockás ingben vannak de van aki ing pólót hord. Más csak irodában dolgozók mindig olyan csinosan fel tudnak öltözni szoknya ruha én mit vegyek fel?

2021. jún. 26. 00:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Miből áll a ruhatarad? :)
2021. jún. 26. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Lehet kapni mostanában olyan szetteket, amikben egy blézer és egy hozzá passzoló bővebb rövidnadrág van. Munkába én szoktam ilyet felvenni, egyszerre elegáns de mégis laza és nem is sülsz meg benne, hiszen a blézert ha beérsz le is veheted. H&Mbe szép tavaszi színűek vannak :)
2021. jún. 26. 01:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lenvászonból készült darabot válassz.
2021. jún. 26. 01:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát itt azzal van a gond h munkavédelmi cipőhöz semmi sem illik a farmeren kívül szerintem. Rövid nadrág szerintem kizárva a lenvászon még talán jó lehet. Blézer jó amúgy csak nem nyáron vagyis legalábbis nem ilyen melegben.
2021. jún. 26. 02:10
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Leteznek vekony szellos anyagu hosszu nadragok, nem muszaj farmert viselni.
2021. jún. 26. 02:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező, bocs hogy Offolok, de pont EHS szakmérnöki képzésen gondolkozom, kérdezhetek tőled privátban?

Om? A munkavédelmi tényleg kb. semmi nem megy a farmeren kívül, esetleg olyat lehet, hogy amikor ki kellene menned, gyorsan felveszed a nacit, vagy pl. farmer hatásu leggings?

2021. jún. 26. 04:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen terület, akkor nincs mese... hosszú nadrág kell. Felsőnek meg bármi.
2021. jún. 26. 05:58
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Minek ahhoz munkavédelmi cipő, hogy az ember 5 perc alatt megmutasson valamit?
2021. jún. 26. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8, a munkaköri leírás nyilván tartalmazza, hogy terepen hordani kell...
2021. jún. 26. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 mert 5 perc alatt is megsérülhetsz :)
2021. jún. 26. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!