Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ronda nőként hogy kellene...

Ronda nőként hogy kellene öltözködni?

Figyelt kérdés

Sajnos én szeretem a csinosabb ruhákat, de sokszor észreveszem, hogy ha "kiöltözöm", szánakozva néznek az emberek.

Jobb lenne ha zsákban járnék és zacskót húznék a fejemre is, vagy mi? Ronda nő nem lehet csinos és igényes?

2021. júl. 21. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Kinek a szemszögéből ronda? Nem lehet, hogy beképzeled és nagyon önbizalomhiányos vagy inkább? Nem lehet valaki olyan előnytelen arcú/alakú, hogy egy szép ruha ne dobjon rajta.
2021. júl. 21. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Pakolj ki mindent! A kanik arra mennek.
2021. júl. 21. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Minek foglalkozol mások véleményével? Csak saját magadnak generálod a problémát.

Szerinted egy 20+kg zsírfelesleggel rendelkező csaj, aki felvesz egy crop-toppot magasított derekú farmerral mennyire érdekli, hogy ki mit gondol? Vagy egy jobban elhízott csaj bikiniben a strandon, aki teszi-veszi magát, mint valami félisten?

Azt veszel fel, amit akarsz, másokkal pedig ne foglalkozz. Ha foglalkozol, akkor az a te döntésed és te felelősséged, de akkor ne rinyálj, hogy jaj így, úgy, amúgy. Nem te vagy a világ közepe, akivel minden boldog, boldogtalan foglalkozik.

2021. júl. 21. 13:54
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Biztos, hogy a te stílusodnak megfelelnek azok a ruhák? Mert úgy írsz róla, hogy tetszenek, hordod is ezeket, de ha megnéznek benne, úgy érzed azért, mert szánakoznak. Nem lehet, hogy azért néznek meg benne, mert csinosnak találnak?

Viszont a legszebb nő legdivatosabb ruháján is sokat tud rontani, ha nem viseli magabiztosan. Ha az jön le rólad, hogy legszivesebben elbújnál a tekintetek elől, az sokat ronthat az összképen.

Én először megvizsgálnám alaposan, hogy jól áll-e nekem a ruha. Nekem is sok tetszik máson, de rajtam hülyén nézne ki, s ezt tudom is.

Na, száz szónak is egy a vége, körültekintően válassz, alakítsd ki a saját stílusod, aztán has be, mell ki, fej felemel és nem lesz semmi gond.

2021. júl. 21. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Felveheted a legszebb ruhát a világon, ha önbizalmi nyomort árasztasz magadból, hát megette a fene. Kinek ez tetszik, kinek az, de a gyászos kiállás senkinek se jön be.

Van valami különösebb oka annak, hogy nem érzed jól magad a bőrödben?

2021. júl. 21. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

A testalkatkodnak és a haj/bőr színednek megfelelően.

Ha jól öltözött az ember akkor az hatalmas pluszt dobna kinézetén bármilyen ronda is

2021. júl. 22. 07:38
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Miből gondolod, hogy ronda lennél?

Esetleg önértékelési problémád lehet, minden nő tetszik valakinek.

Ha nincs párod majd megleled idővel.

Én is ronda vagyok férfinek, mégis lett feleségem nem is akármilyen nő!

Mai napig nem tudom mi tetszett meg neki bennem...

Szóval legyél kitartó!

F.44

2021. júl. 22. 10:48
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Párszor már megkérdeztem, értelmes válasz nem érkezett. Ezért megteszem mégegyszer.

Aki genetikai betegség miatt néz ki úgy, mint egy hadileprás,na ő mit csináljon? Talán burkában kéne járni, de ott is lehull a lepel előbb-utóbb.

2021. aug. 25. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó

-próbál szépen öltözni

-elfogadja magát így

-plasztikai műtét

2021. aug. 31. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Próbálok szépen öltözni. Nehéz elfogadni magam, ha hadileprásnak néznek kb. Ja és nem műthető, csak halkan jegyzem meg.
2021. aug. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!