Elég vegyes visszajelzéseket kapok. Valaki szerint jó így, azt hordjam ami nekem kényelmes, valaki szerint nőiesebb felsők kellenének, amik kiemelik az alakom.
Hat, eleg jonak tunik az alakod, szep karcsu vagy, szoval lenne mit kiemelni. De csak az szamit, hogy te miben erzed magad jol.
2021. jún. 15. 12:13
2/29 anonim válasza:
Az összkép elég gáz. Leugrani a boltba, levinni a szemetet teljesen ok, de hétköznapra emberek közé nem annyira.
Ha ezt a fajta sportos vonalat akarod képviselni akkor valami trendibb outfit jobb lenne, a cipő és a póló annyira nem jó, olyan nagyon elhasznált, otthoni feelingje van..
Ezek már szalonképesebbek utcára, ha mindenáron sportos stílust képviselsz.
De az alakod alapján simán felhúzhatsz nőiesebb ruhákat is, nincs takargatnivalód.
2021. jún. 15. 12:20
3/29 anonim válasza:
Hát egy kicsit fiús az alkatod és az öltözködésed is. De ahogy neked jól esik.
2021. jún. 15. 12:21
4/29 A kérdező kommentje:
#2 Dehát az általad linkelt képen még bővebb pólókban vannak a nők mint én csak annyi különbséggel, hogy derék fölé felhúzták a kép erejéig a pólót, hogy látszódjon a csípőjük.
2021. jún. 15. 12:52
5/29 anonim válasza:
Ha te jól érzed magad így hajrá, de elég fiússá tesz ez az öltözködés így. Vékony vagy, ha csinosabban öltözködnél sokkal jobban állna.
2021. jún. 15. 12:54
6/29 anonim válasza:
De az összkép azért teljesen más.
2021. jún. 15. 12:55
7/29 Metionin válasza:
Szerintem nem gáz ez, egyik balettos társam is hasonlóan öltözik a hétköznapokon. Pedig látom mindennap dresszben, hogy milyen szép alakja van, nagyon jól mutatna pl. ruhában, sortban is de ha egyszer azok nem tetszenek neki. Én amondó vagyok, hogy inkább érezd jól magad egy nem túl divatos öltözékben, minthogy feszengj egy divatosban csak mert az kiemelné az alakodat.
2021. jún. 15. 13:30
8/29 anonim válasza:
a te dolgod, ha nekem ilyen jo alakom lenne, tuti rovidebb shortot vennek fel vagy rovidebb polot, de az is sokat dobna, ha beturned a nadrag derekaba.
nem gaz a szetted, csak az en izlesemnek tul fius, tul egyszeru, de nem hinnem, h valtoztatnid kene, ha te igy erzed jol magad.
2021. jún. 15. 13:44
9/29 anonim válasza:
Futni mész akkor jó.
Ebben hová indultál épp?
2021. jún. 15. 13:51
10/29 anonim válasza:
Nagyon fiús és depresszív ez az összeállítás. A lelked is ennyire sötét és szomorú, mint ahogy a ruhák is mutatják?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!