Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz nőként így öltözködni?

Gáz nőként így öltözködni?

Figyelt kérdés

Elég vegyes visszajelzéseket kapok. Valaki szerint jó így, azt hordjam ami nekem kényelmes, valaki szerint nőiesebb felsők kellenének, amik kiemelik az alakom.

[link]

2021. jún. 15. 12:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%

Szívből ajánlom hogy menj el egy szín és stílus tanacsadóhoz. Már Dunát lehet velük rekeszteni, ha a színtípust esetleg nem is találja el de testalkat elemzés után mindegyik tud öltözködési tippeket adni, mert ezek tanulható dolgok.

Tipikusan olyan vagy aki vékony és sokmindent felvehetsz, viszont a nőies vonásaidat kell hangsúlyozni. Nem fog magassarkúra rábeszélni hanem abban segít hogy a saját stílusodat kialakítsd, abban amiben jól érzed magad de előnyös is szamodra. Hamar raal a szemed utána és rengeteg bókot fogsz kapni. Egyszeri befektetés. Sokszor nem is kell a ruhákat kidobni, hanem csak egy frappáns darabbal ötvözni

2021. jún. 15. 14:59
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagy extrém vékony. Én 180 cm vagyok és régen 54 kg voltam hozzá, na az már sovany. :)

Zeka styling Zsófit ajánlom, facebookon van oldala, csoportja. Magas is, szoval tud tanacsot adni.

Van 210 cm barátnőm, tudom mennyit szenvedett az öltözködéssel

2021. jún. 15. 15:04
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

65% mindenkit lepontoz, csak azt bem aki szerint abban legyen amiben jól érzi magát.

Csak épp azért írta ki mert nwm érzi így jól

2021. jún. 15. 15:24
 24/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem azzal foglalkozz, hogy jól érezd magadat. Mindegy, hogy milyen csajos ruhát veszel ha nem érzed jól magadat benne
2021. jún. 15. 17:14
 25/29 anonim ***** válasza:
63%

Ez egy sportruházat, már bocs.

Én is viselek rövidnadrágot meg pólót, de a naci chino-fazon, nőies, a póló is - nem testhezálló, mert azt nem szeretem, de mintájában csajos.

2021. jún. 15. 20:07
 26/29 anonim ***** válasza:
43%
A csipke ruhához szerintem jobban állna egy farmer short.
2021. jún. 16. 00:52
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
A #2-nek igaza van, én is csak ezt tudom mondani. Oké, hogy bővebb a póló, de akkor is nőiesebb/maibb darab . A "biciklis nadrág" meg idén nagy divat ami a pinterest képeken látható.
2021. jún. 16. 12:51
 28/29 anonim válasza:

kb a 10. valaszig olvastam, utana mar nem birtam :D

szerintem ne hallgass masra, hordd azt, ami neked tetszik es amiben te erzed jol magad, kit erdekel masok velemenye, te vagy a lenyeg

2021. jún. 16. 18:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Offolnék, de a második képes farmert hol vetted?

Én is 190 centi vagyok, és nem találok olyan hosszú nadrágot, ami nem egy arasznyival a bokám fölé érne.

2021. jún. 17. 00:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!