Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középsuliba miért járnak...

Középsuliba miért járnak melegitő nadrágban a srácok általában?

Figyelt kérdés
A melegitő nadrág az nem otthonra való?
tegnap 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Érettségizni nem abban mennek, a többi meg kit érdekel, senkinek nem lesz semennyivel se jobb az élete, ha nem melegítőnadrágban járnak.
tegnap 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen divat dolog lesz. Régebben (10 éve) mindenki farmerban volt.
tegnap 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
De, szigorúan csakis otthonra való, ott is csak úgy, ha más nem látja :)) Viccet félretéve abban megy mindenki amiben jól érzi magát, feltéve hogy nem tiltja a házirend. A melegítőben 2025-ben mi oly megbotránkoztató? Legközelebb a farmer is az lesz?
tegnap 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is melegítőben jártam legtöbbet. Egész nap ülni jó volt a kényelmes gatya.
tegnap 20:04
 5/8 kis kolbász ***** válasza:
100%
Kényelmes, én is jártam sokszor melegítőbe.
tegnap 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
A covid alatt rájöttek az emberek hogy mennyivel kényelmesebb mint bármi más.
tegnap 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Eléggé felhigult, hogy miben járnak iskolába... Haspóló, rövidnadrág amiben ki van a fenék.. A melegítőnadrág elég jó ezekhez képest.
tegnap 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a divat. Elég bután néz ki az elegáns szövetkabát, meg a műszőr bunda macinacival, de így divatos 🤷🏻‍♀️😅nálunk a városban nagyon sok ilyet látni. Most az enyhébb időben már láttam olyat is, aki papucsban, zokniban, melegítőgatyában és hosszú szövetkabátban volt. Számomra ez elég fura látvány, de ha neki így tetszik🤷🏻‍♀️
ma 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!