Volt olyan aki már középsuliban se hordott melltartót?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik felnőttként nem hordanak, ők esetleg már középiskolában is elhagyták? Vagy ez csak felnőttként szokták azok akiknek így kényelmesebb az élet?
Ha mégis volt ilyen, volt valaha bármilyen kellemetlensége ebből?
2021. márc. 26. 18:33
1/9 Metionin válasza:
Igen, én kb. 16 évesen tettem le mert sehol sem találtam megfelelő méretet és már elegem volt. Kisebb sportmelltartót hordok azóta is pólók alá, mint ez (csak fekete, minta nélküliek vannak): [link]
Soha senki nem szólt be rá a saját anyámon kívül :D
2/9 Noren1989 válasza:
Én sem hordtam. De azóta sem. Jól elvannak a bimbik így is.
Nekem amyàm se szólt be miatta 😜
5/9 anonim válasza:
4-es
16-os mellmérettel érthető is.
6/9 anonim válasza:
Ritkán hordtam,se ez 20 éve volt.Aztán egy időbeni dig hordtam,most már csak orvoshoz,vagy,ha nagyon muszáj.
7/9 anonim válasza:
#4 vagyok. Ha valaki nem értené: év/cm/cm. Egyébként valóban érthető.
9/9 anonim válasza:
Két barátnőm soha nem is hordott, egyiküknek nagyon pici melle van, másikuknak elég nagyok. Nem kaptak beszólást tudtommal, igaz, ettől függetlenül ízlésesen öltözködtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!