Hogy érzitek az egyetem sokkal nehezebb volt mint a középsuli?
Figyelt kérdés
Most leszek első éves és kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz nehezebb :) (Pénzügy-számvitel)2018. júl. 30. 11:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem is lehet összehasonlítani, de nyilván nehezebb.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet összehasonlítani. Lehet, hogy nehezebb, de ha olyat választottál, ami érdekel, akkor szívesebben tanulod, mint a száz más hülyeséget, ami kötelező volt hosszú évekig és senki nem kérdezte meg, hogy érdekel-e.
3/7 anonim válasza:
Ráadásul a nehézség mindig azt jelöli, ami előtted áll. Ha gimnazista vagy, akkor az a legnehezebb, ha egyetemista, akkor az, ha takarítani kell, akkor meg az. :) Nem feltétlenül nehezebb, mert elmagyarázzák a dolgokat, inkább csak többet kell másfajta módon tanulni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem szakodtól is függhet. Mennyire neked való meg mennyire összetett.
5/7 anonim válasza:
A kettőt tényleg nem lehet összehasonlítani.
6/7 anonim válasza:
Nem lehet összehasonlítani. Lehet egyes tantárgyakat, anyagot könnyebben tanulsz, mert érdekel, ugyanakkor lelkileg kikészít a vizsgaidőszak. Lehet túl sok lesz neked a magolós anyag és idő kell mire rájössz, hogy kell tanulni, ezért tűnik nehezebbnek..és lehet egyből elkapod a fonalat és tök simán veszed az akadályokat.. vagy elkap a gépszíj és szétbulizod az agyad és nem is fog érdekelni, hogy megy, hanem "majd lesz valahogy". Sajnos utóbbira is van példa.
7/7 anonim válasza:
Szerintem azért nem lehet összehasonlítani, mert míg a szorgalmi időszakban nem kell bejárni ha nem akarsz (kivéve katalógusos gyakorlat), így kvázi nem kell iskolába járni, mehetsz felkészítőkre ahol töményen ledarálják az anyagot 1-2-3 nap alatt, persze pénzért. Viszont a vizsgaidőszak sokkal keményebb mint bármilyen számonkérés a gimnáziumban, és lehet hogy egyszerűnek tűnik, hiszen "csak két vizsga van egy héten" de sok esetben még az is rengeteg, tekintve az anyag mennyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!