Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz nőként így öltözködni?

Gáz nőként így öltözködni?

Figyelt kérdés

Elég vegyes visszajelzéseket kapok. Valaki szerint jó így, azt hordjam ami nekem kényelmes, valaki szerint nőiesebb felsők kellenének, amik kiemelik az alakom.

[link]

2021. jún. 15. 12:08
1 2 3
 11/29 Metionin ***** válasza:
85%
10. Drágajézus, nem mindenki depressziós, aki sötét ruhákat hord...
2021. jún. 15. 13:58
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

A fiús stílusú öltözködés a nagyon nőies telt idomokkal megálldott nőkön mutat jol de szerintem az is inkább max a pinteresten.

Ha sima rohangálós szettnek akarod akkor turbózd fel.

Ha maradunk ennél a szettnél, akkor tűrd be a pólót, esetleg vegyél fel egy kevéssé tornacsuka cipőt, inkább valami divatos utcai sportcipőt. Hajad legyen kibontva, és legyenek nőies kiegészítők. Ékszer, koromlakk, kistaska.

A pólót is lecserélném valami Olyasmire aminek a mintája nem sportos hanem nőies. Sok ilyen van a boltba.

Neten sok kép van arról hogy hogy lehet6egy unalmas szettet feldobni, mindem a kiegészítőkön múlik.

Ezzel az a baj, hogy sokat horodtt, és nem divatos a felső és a cipő. Futashoz tök jó de ha ezt akarod napi rohangálósnak és szeretnél is valahogy kinézni akkor kell rajta változtatni.

Az alakod, lábad jó, bátran hordj nőies ruhát, szoknyát

2021. jún. 15. 14:00
 13/29 anonim ***** válasza:
5%

Még annyi ha mersz ennyire tapadós és rövid nadrágot hordani akkor a szoknyával simán probalkozhatsz. Mindig ugy válogass, hogy legyen valami nőies is a sportos mellett. Pl ha ez a felső marad( bar ezt tényleg inkább hagyd meg takarításhoz) akkor betűrve egy farmer szoknyával máris jobb.

Ha ragaszkodsz a sport cipohoz, akkor egy sima fehér majdnem mindem szetthez illik. De pl nekem a fehér nem jott be és vettem egy többszínű mintásat.

Mióta anyuka vagyok a farmer az állandó kellékem, előtte csinos irodai ruhataram volt. Felsőkből próbálok olyat venni ami kényelmes de van valami rafinéria benne.

2021. jún. 15. 14:13
 14/29 A kérdező kommentje:

És mi a helyzet egy ilyen összeállítással?

[link]

2021. jún. 15. 14:30
 15/29 anonim ***** válasza:
21%
Ez már csinosabb, viszont a cipő még mindig gáz.
2021. jún. 15. 14:36
 16/29 anonim ***** válasza:
73%

Ehhez a felsőhöz ez a cipő nem illik. Valamelyiket cseréld le. Az ilyen csipkés felsőkhöz jobban illik egy saru, vagy telitalpú magassarkú szandál. Ha meg marad a cipő, ahhoz meg illene egy szűk nőies, de sportos felső, vagy ing, feltűrt ujjakkal, vagy akár egy sima szűk póló.

Úgy látom ízlésbeli hiányosságok vannak. Ajánlom a pinterest-et inspirálódás céljából.

2021. jún. 15. 14:36
 17/29 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon jó alakod van.

Tűrd be amit lehet, vagy ha ruha akkor kell öv. Mert valószínűleg az s méret is bő rád, és a derekadat kell hangsulyozni.

Ez a felső kicsit csinosabb mint egy sportcipős szett, mert csupa csipke. Ehhez egy magassarku cipő vagy szandál és kistáska dukál. Vagy farmerszoknya ha sport cipő marad.

Pinterestet ismered? Ott kezdj el lementeni neked tetsző szetteket vagy keress ra egy adott ruhadarabra, hogy miket lehet kihozni belőle, aztán nézd össze a saját ruhatáraddal.

2021. jún. 15. 14:44
 18/29 anonim ***** válasza:
83%
2021. jún. 15. 14:49
 19/29 A kérdező kommentje:

Azzal kiegészíteném, hogy amúgy 190 cm magas vagyok, azért tűnök ilyen extrém vékonynak, és magassarkút így nem szívesen vennék fel. De a szandállal egyetértek, hogy menne ehhez.

Ismerem a Pinterestet egyébként.

2021. jún. 15. 14:52
 20/29 anonim ***** válasza:
76%
Ha ilyen magas vagy, akkor maxiruhákkal nem próbálkozol? Ahhoz is mennek a saruk. És ezek a ruhák kényelmesek és szellősek is, és kifejezetten a magas lányoknak állnak jól.
2021. jún. 15. 14:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!