Nem nyitja meg.
A lenyeg hogy ilyen ferfi szines strand nadragot nokent nagyon gaz lenne felvenni?
Az a baj egy merettel nagyobb is .
de sajnos nincs mas lehetosegem jelenleg, csak ezt tudnam felvenni es mellé egy fürdő felsőt
Hát ha nincs más lehetőséged akkor fel kell venned. Inkább minthogy kimaradj valami jó élményből. Úgyis saját magával van elfoglalva mindenki, nem azt fogják nézni hogy milyen gáz ez a lány.
Aki meg esetleg mégis, annak a véleménye nem számít mert az egy felszínes szar.
Ne akarj idegeneknek megfelelni, élvezd a nyarat.
Miért nincs más lehetőséged? Mi a probléma? Leírnád légyszi?
Igen, gáz. Ha sebet szeretnél pl. eltakarni, arra ott vannak a strandruhák, strandkendők, vízben pedig senki se látja.
Egyébként se passzol az ilyen férfi bőszárú nadrág a női fürdőfelsőkhöz.
Tököt is növesszen az ilyen, ma már ezt is el tudják intézni. :)
Ha abban érzed magad jól vedd fel, azok tesznek furcsa megjegyzést akik nem tudják kezelni a dolgokat. Többször is láttam már uszodában egyrészes sport úszóban pasit. Senki nem foglalkozott a dologgal.
Elvileg amit takarni akarsz takard, senkinek semmi köze hozzá.
Gyenge magyarázat.
Én felvehetek férfiként bikinit? Nem találtam magamnak férfi fürdőgatyát.
Kábé ilyen.
Szóval ha nő vagy akkor talán úgy is kéne viselkedni!
Tudjuk tegnap volt a bhuzifelvonulás, legfeljebb azt hiszik rólad,hogy onnan jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!