Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gaz lenne nőként ezt...

Nagyon gaz lenne nőként ezt felvenni?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 24. 02:06
 1/8 A kérdező kommentje:

Nem nyitja meg.

A lenyeg hogy ilyen ferfi szines strand nadragot nokent nagyon gaz lenne felvenni?

Az a baj egy merettel nagyobb is .

de sajnos nincs mas lehetosegem jelenleg, csak ezt tudnam felvenni es mellé egy fürdő felsőt

2021. júl. 24. 02:08
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

Hát ha nincs más lehetőséged akkor fel kell venned. Inkább minthogy kimaradj valami jó élményből. Úgyis saját magával van elfoglalva mindenki, nem azt fogják nézni hogy milyen gáz ez a lány.

Aki meg esetleg mégis, annak a véleménye nem számít mert az egy felszínes szar.

Ne akarj idegeneknek megfelelni, élvezd a nyarat.

2021. júl. 24. 02:14
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Miért nincs más lehetőséged? Mi a probléma? Leírnád légyszi?

Igen, gáz. Ha sebet szeretnél pl. eltakarni, arra ott vannak a strandruhák, strandkendők, vízben pedig senki se látja.

Egyébként se passzol az ilyen férfi bőszárú nadrág a női fürdőfelsőkhöz.

2021. júl. 24. 06:01
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem sok opció van, amiért csak ez felvehető... szerintem kicsit gáz ilyet felvenni.
2021. júl. 24. 06:16
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Úristen, hogy egyesek milyen ingerszegény környezetben élhetnek, már ettől kiborulnak...nagyon beszűkültnek kell lenni ahhoz, hogy egy sima strandgatyán valaki kiakadjon. Gondolom utána napokig erről hőbörögtök, hú a lány színes, fréfiaknak való strandgatyát hordott, borzalom. :D
2021. júl. 24. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Tököt is növesszen az ilyen, ma már ezt is el tudják intézni. :)

2021. júl. 24. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha abban érzed magad jól vedd fel, azok tesznek furcsa megjegyzést akik nem tudják kezelni a dolgokat. Többször is láttam már uszodában egyrészes sport úszóban pasit. Senki nem foglalkozott a dologgal.

Elvileg amit takarni akarsz takard, senkinek semmi köze hozzá.

2021. júl. 24. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

Gyenge magyarázat.

Én felvehetek férfiként bikinit? Nem találtam magamnak férfi fürdőgatyát.

Kábé ilyen.

Szóval ha nő vagy akkor talán úgy is kéne viselkedni!

Tudjuk tegnap volt a bhuzifelvonulás, legfeljebb azt hiszik rólad,hogy onnan jössz.

2021. júl. 25. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!