Csajok, felvennétek egy ilyen cipőt, tudtok ilyen magas tűsarkú cipőben normálisan járni? (KÉP) Meg lehet tanulni ha elsőre bizonytalannak érzem a járást benne?
Figyelt kérdés
mennyit kéne benne gyakorolnom mielőtt elmegyek valahova h ne nézzek ki hülyén?
eddig csak jóval kisebb és vastagabb sarkú cipőim vannak..
2021. júl. 6. 14:39
1/3 anonim válasza:
Én biztosan nem érezném magam ilyenben komfortosan, hiába tudnék járni benne. Ha nem is töri véresre a lábad, de kizárt hogy kényelmes legyen. Mindig is utáltam azokat a cipőket, amikben csak arra tudtam gondolni, hogy végre haza érjek és levehessem... De egyébként csinos darab. :D
2/3 anonim válasza:
Volt ilyen cipőm(másik gyártó)
Puha volt a felsőrésze, volt egy fél számmal nagyobb, mint a méretem. Imádtam. Kb Hamupipőke üvegcipője.
Sajnos a sarka nem szerette a macskakövet, a cipész pedig csak rontott rajta 😭
3/3 anonim válasza:
Én nem tudok magassarkúban járni, viszont nincs is nagy késztetés bennem. 😅
A tűsarkúak nagyon szépek tudnak lenni, viszont általában tényleg nem valami kényelmesek; ha csak pár órákra viselnéd alkalmakkor, akkor szerintem megéri, de egész napokat szerintem inkább ne próbálj kihúzni benne.
És mindenképp meg tudsz tanulni benne járni, de bocsi, nem tudom, ez mennyi időt vesz igénybe 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!