Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is annyira fáj a...

Másnak is annyira fáj a nagyon magas tűsarku?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Mint például??
2020. máj. 26. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A magas tűsarkú cipők kényelmetlenek. És egy idő után borzasztóan fáj benne az ember lába, mert egy teljesen természetellenes pózba kényszeríti a lábfejet.

Praktikusabb, kényelmesebb, egészségesebb és elegánsabb, ha 5-6 centi sarkú cipőt választasz. A sarok ne tűsarok legyen, hanem egy kicsit vastagabb, ami rendesen támasztja a sarkat.

2020. máj. 26. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Mármint hogy fáj e viselni? Hát, nem annyira. Múlt héten egyik nap 10 órát volt rajtam egy magas, vékony sarkú pántos szandál. A biztonság kedvéért vittem csere cipőt is, mert a szandál új volt, nem volt még betörve. Úgy este hat körül kezdett már fájni a lábam benne, de addig egész kényelmes volt.
2020. máj. 29. 02:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen

Fáj, vízhólyagok és vérhólyagok vannak estére a lábfejemen.

2020. máj. 31. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem fáj annyia.

És szebb tőle a lábam.

56F

2020. jún. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!