Csajok! Igazán magas, platformos lakk tűsarkú cipőt láttatok mostanában vmi boltban? (kép)
Ilyesmit?
Már néztem pár nagyobb ruhaboltokban plázában de most valahogy alig vannak ilyen cipők. Pedig szoktak lenni. Nekem egyszínű kéne és fekete, pink vagy piros. De csak bézs vagy aranyban találtam :(
Az a lényeg h tényleg magas legyen (13-15 cm sarok) és legyen dögös. Köszi ^^
Én is ugyanilyet kerestem, végül feladtam. Sem a Deichmannban , sem CCCben, sem Renoban sehol nem találtam ilyesmi platformot (pedig én feketét szerettem volna). Végül feladtam ...
rendkívül igényes vagyok ruhák ,cipők terén ,de bementem a kíaniba és hihetetlen módon 5ezerért megvettem álmaim platformját.Szóval egy próbát megér bekukkantani:)
Ugye tudsz benne menni? Mert annál nincs röhejesebb,ha egy nő iszonyú magas cipőt visel,de nem tud benne menni :)
Amúgy a Humanic-ben megnézném a helyedben,én láttam múltkor magas,platformos cipőket :) Plusz kínaikban is nagy eséllyel találsz.
Cin Cin amica westend aluljáró.
Fekete lakk , vászon 16cm platformos szinte mindig kapható.
Vagy: [link]
Hajrà :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!