Magas lányok/nők, ti viseltek magassarkú cipőt?
Ha nem akkor nem rossz érzés, hogy nem hordhattok mert különben még magasabbak lennétek, és kinéznének titeket az utcán vagy egyéb helyen?
Én 177 cm magas vagyok, de megszakad a szívem hogy nem hordhatok ilyen cipőket max ha egyedül vagyok. :( Nagyon szomorú vagyok emiatt.
Ti hogy vélekedtek? Esetleg van köztetek olyan aki felvesz egy-egy alkalomra magassarkút?
Leginkább 170-175 cm feletti nők válaszát várom.
20/L
Szerintem nuygodtan vegyél fel magassarkút ha szeretnél. Ismerek egy 2 méter és 8 cm -s lányt,instagramról,aki szokott felvenni tűsarkút is... :D
Meg Kendall Jenner is milyen magas mégis hord magassarkút. ♥
Én kb. olyan magas vagyok, mint te, és nem hordok, de más okból... azért, mert sokat gyalogolok napi szinten, és félálomban érdekes lenne abban kóborolni a buszhoz xdd
De magassáb szempontjából nem zavarna. Néha veszek fel.
178 cm magas vagyok, és én sem hordok. Nagyon kellemetlenül érzem magam olyankor, mintha mindenki engem bámulna.:S Amúgy se szeretek középpontba lenni,na ha még magassarkút is húznék XD
Viszont van egy velem egy magas lány aki sulis napokra is húz fel nagyon magas sarkú cipőket. Mindig irigylem a magabiztosságát :)
Szerintem siman hordhatnak a magas lanyok is, arra kell gondolni hogy olyanok vagytok mint a szupermodellek😅
(Egyik magas baratnom sem akart magassarkut hordani mert hogy akkor magasabb a baratjanal, elmondtam neki ezt,o meg a baratjanak es azota buszken mondja hogy ha valaki megjegyzi hogy magasabb nala a lany hogy azert mert o egy szupermodell😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!