Vegyek fel magas sarkút?
Figyelt kérdés
178cm vagyok, nagyon tetszenek a magas sarkú bokacsizmák. De nem tudom hordjak-e ilyesmi cipőket. Nagyon magas lennék bennük, én pedig utálom már alapból hogy ekkora vagyok. Nektek mi a véleményetek arról, ha egy lány magas?2017. szept. 17. 21:01
1/7 anonim válasza:
Imádom a magas csajokat.
Én 186 vagyok és általában az átlagos magasságú csajok jönnek össze, de már jó lenne egy magasabb.
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kirívóan magas, de még ha az lennél sem lenne baj, rengetegen imádják a magas lányokat, még a nálad 20+ centivel magasabbakat is.
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel, ha tettszik.
4/7 anonim válasza:
Viseld bátran, szépek a magas lányok!
Ha jól érzed magad, az kifelé is látszik.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne ez legyen a mérvadó, hanem hogy tetszik-e. Én mondjuk nem hordok 173 centisként, de nekem nem tetszenek a magassarkúk.
6/7 anonim válasza:
Talán a 10+ centis cipőket kerüld, de egy 5-6 centiset még simán felvehetsz, azzal nem lennél túl magas. :)
7/7 anonim válasza:
Nálam már 5-6 centis sarokkal is magasabb lennél
(182/F)
Azaz nem is, mert a normál fiúcipőnek is van 2-3 centis talpa. Akkor azt mondom: mehet :D
Egyébként vegyed, ami tetszik, ebbe mi nem szólunk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!