Milyen szoknyákat szerezzek be így őszre/télre? (Szín, fazon)
Sziasztok, mostanában rákaptam a nőiesebb stílusra. Szeretnék szoknyákat húzni/venni, mert csak 1db fekete "sztreccses" szoknyám van..., szóval ilyen tapadós, popsi kiemelős, tudjátok... :D
A kérdésem az lenne, hogy milyen fazont és milyen színekben vegyek?
20/L
Szia :)
Mivel őszre-télre szeretnél beszerezni ezért én mindenképp a sötét színeket ajánlanám (bordó, sötétkék, khaki zöld, fekete, stb.). Nyilván ez alkattól is függ, de szerintem nagyon jók az a vonalú- vagy a ceruzaszoknyák, de menők lettek idén az asszimetrikus szoknyák is.:) 16l
Koszi!
Az alakomrol: sportos, vekony, jo alakom van.
Ha darazsderekad/homokora alakod van, akkor ajanlom a harangszoknyakat, nagyon szepen kiemelik, es egy csizmaval jol mutatnak.
Sztreccsesek tipusait nem ismerem, nezz utana neten neked melyik tetszik.
Szinben pedig: bordo, narancssarga, meregzold, sotetbarna, vilagosbarna is jo igazabol, meg az orok klasszikus: fekete, szurke.
Fehert nem ajanlom az ilyen idoszakokra, a sotet szinek jol magukba vonzzak a napsugarakat, es nem fogsz annyira fazni. Meg telen amugyse latok noket feher szoknyaban😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!