Lányok, milyen ünneplős szoknyát vegyek suliba?
A tavalyi nagy rám, és kéne egy új.
De nem tudom, hogy milyen fazonút válasszak.
Milyen szoknyátok van? Tudtok képet küldeni hasonló szoknyáról, mint ami nektek van?
Viszonylag homokóra alkatom van, de a vállaim egy picit szélesek. Ezért én valaki skater szoknya fazonra gondoltam, hogy elvonja a vigyelmet a vállamról, és a csípőmre terelje, mert ugye az bővül.
Mit gondoltok?
Miniszoknya az nem jöhet szóba, mert nem rib.ncképzőbe, hanem gimibe járok.
Előre is köszi a válaszokat!
Köszi a választ!
Sajnos elég hagyományőrző a sulim, így ragaszkodik az ilyen és ehhez hasonló formaságokhoz, mint a matrózblúz.
Nagyon utálom én is, tényleg senkinek nem áll jól, ráadásul nyáron megsülsz benne, (mi ujjatlant is veszünk alá, hogy ne látszon át) télen megfagysz, mert nem engedik a nadrágot :S
Ráadásul amikor megvettük, akkor én hülyén vettem a matrózblúzt, mert először a fejemet, utána a két kezemet külön-külön akartam beledugni, és mint rájöttem, ez bizony nagy hiba volt. Jó lett volna kb két mérettel kisebb is. Akkora szerencsétlen vagyok, hogy az nem igaz :'D
Hát akkor nézek majd ilyet is, olyat is, és majd döntök. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!